Handgemaakte design badkamergootsteen in grijze Vox-steen

  • Code: LAVAPPVOXBI
€ 575,25 € 719,06 -20%
Vorige prijs: € 719,06
Materiaal Marmer
Maatregelen 80 x 35 x 12 cm * zijnde unieke stukken, de afmetingen zijn indicatief
Levertijden 7 werkdagen
Gewicht Product 45 kg
Opzetwastafel in natuursteen, handgemaakt.
witte kleur
Omdat het unieke stukken zijn, verschilt elk item qua kleurschakeringen en vormen van de anderen. Om deze reden dient de getoonde foto als indicatief te worden beschouwd. Bij het bestellen kunt u een exacte foto van het artikel opvragen voordat het wordt verzonden.

De producten uit deze lijn zijn volledig gemaakt van natuursteen zoals marmer, onyx, vulkanisch gesteente, riviersteen... Ze zijn allemaal met de hand gemaakt en vormen daarom werkelijk unieke stukken, elk verschillend van vorm en chromatische tinten. .
GEBRUIK EN ONDERHOUD
Om deze spoelbakken schoon te maken is het noodzakelijk om reinigingsmiddelen te gebruiken die SPECIFIEK zijn voor natuursteen en marmer en die geen schurende stoffen bevatten. Het product moet worden aangebracht met een zachte en delicate spons, die het oppervlak niet bekrast en verpest.

Om de integriteit en duurzaamheid van het product in de loop van de tijd te garanderen, is het noodzakelijk om periodiek de impregneerbehandeling (meegeleverd met het artikel) aan de binnenkant en op de randen van de gootsteen aan te brengen. De eerste toepassing moet worden uitgevoerd bij ontvangst van de gootsteen, vóór gebruik en herhaal de behandeling eens in de 1/2 maand.
Het meegeleverde behandelpakket bevat 200 ml product en is voldoende voor ongeveer een jaar.

We informeren onze vriendelijke klanten dat de volgende producten zijn uitgesloten van het retourbeleid van het bedrijf, omdat het unieke, handgemaakte, ambachtelijke producten zijn die op verzoek van de klant zijn gemaakt. Dit betekent dat ze na aankoop niet door de klant kunnen worden geretourneerd.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief