Made in Italy

Handgemaakte rechthoekige kaneel geurkaars gemaakt in Italië - Alissa

  • Made in Italy
  • Code: ALISSA
€ 71,41 € 89,26 -20%
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 15
Diepte (cm) 5.5
Hoogte (cm) 4

Rechthoekige kaneelgeurkaars in bruine was met een etnisch design Made in Italy.

Deze lijn kaarsen kenmerkt zich door de etnische smaak die op het eerste gezicht zichtbaar is. Ze zijn in feite een perfecte en zorgvuldige reproductie van traditionele Indiase prints, waarbij de texturen die op de kaarsen zijn gegraveerd nauwkeurig die van oude etnische stoffen vertegenwoordigen. Elk product vertegenwoordigt daarom een echt kunstwerk dat tegelijkertijd een verhaal vertelt door zijn ongebruikelijke maar elegante vormgeving.

Een ander sterk punt van de lijn is ongetwijfeld de heerlijke kaneelgeur die hen onderscheidt en waarmee ze in elke kamer van het huis een heerlijke ontspannende sfeer kunnen creëren.
Volledig handgemaakt met verfijnde grondstoffen en 100% Made in Italy .

Rechthoekige kaars met een etnisch en ongebruikelijk ontwerp, volledig gemaakt van kaneelgeurde bruine was door waswerkers die sinds 1905 experts zijn in de sector.
Ideaal om gevoelens van ontspanning te brengen in de verschillende kamers van het huis, van de woonkamer tot het slaapgedeelte, is Alissa uitgerust met twee lonten en wordt gekenmerkt door het prachtige houtsnijwerk dat doet denken aan etnische texturen met een verfijnd ontwerp.

Maat : L 15 x P 5,5 x H 4 cm

Waarschuwingen : laat brandende kaarsen nooit onbeheerd achter, houd ze uit de buurt van directe warmtebronnen en buiten het bereik van kinderen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief