Hangende badkamerconsole in teak en Hi Macs® met opberglade - Rodolfo

  • Code: RODOLFO
€ 2281,15 € 2851,43 -20%
Maatregelen 80 x 40 x 21 cm
Levertijden 7/10 werkdagen

Hangende consolekast in teakhout en Hi Macs met lade.

Moderne kast met lade en bovendeel van Lg-Hi Macs® Natural Acrylic Stone "White Diamond" . Intrekbare stalen beugels. Het kan ook worden gebruikt als een wastafelblad voor op het aanrecht.

Onderhoudstips
Hout : reinigen met water, geen bleekmiddel, poederproducten of chemische reinigingsmiddelen gebruiken. om het hout nieuw leven in te blazen, schuurt u het oppervlak met medium schuurpapier (150 g) en brengt u vervolgens een laag was of olie aan voor teak. Alle houten producten in de catalogus zijn gemaakt van massief hout, daarom zijn ze niet bang voor enige vorm van slijtage.

Hi Macs® : Ziet er ook na jaren nog heerlijk jong uit. Als u op zoek bent naar een hoogwaardig, duurzaam en resistent materiaal, dan is Hi Macs® Natural Acrylic Stone de juiste keuze. Dit materiaal neemt geen vuil op en is slijtvast, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Om jarenlang te kunnen profiteren van de uitzonderlijke kwaliteit van dit product, volgt hier enkele eenvoudige maar nuttige informatie voor het onderhoud:
  • Dagelijkse vervuiling: Hi Macs® is een volledig homogeen materiaal. Omdat het niet poreus is, kan het gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige doek, spons en mild schoonmaakmiddel. Voor alle oppervlakken met een matte afwerking is het zelfs mogelijk om in alle rust een schuurcrème te gebruiken die op de markt verkrijgbaar is. Om het uiterlijk uniform te houden, is het in dit geval goed om telkens met de vochtige spons over het hele oppervlak te wrijven.
  • Harder vuil: Product kan beter bestand zijn tegen vuil door voedselkleuring, thee of vruchtensap. Deze vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een bleekmiddel (niet langer dan vijf minuten laten inwerken). Was vervolgens het oppervlak met een generiek reinigingsmiddel dat op de markt verkrijgbaar is en vervolgens met schoon water. Matte oppervlakken kunnen ook worden behandeld met een schuurcrème. Nagellak is eenvoudig te verwijderen met een specifiek product (acetonvrij) of met een schuurcrème.
  • Zure reinigingsmiddelen : Sommige reinigingsmiddelen bevatten zuren (bijv. methylchloride of aceton). Deze mogen niet worden gebruikt om Hi Macs®- oppervlakken te behandelen. Mocht een dergelijk product echter per ongeluk in contact komen met het materiaal, reinig het oppervlak dan onmiddellijk met veel zeepsop om de vorming van blijvende vlekken te voorkomen.
  • Brandwonden : kleine brandwonden of nicotineresten kunnen eenvoudig worden verwijderd met een traditioneel schuurmiddel of spons. Mocht dit leiden tot een lichte dofheid van de glanzende afwerking, dan kan de glans snel worden hersteld met een fijnkorrelige schuurspons.
  • Edgy objecten : voor Hi Macs® is het kinderspel om zich aan te passen aan de behoeften van het dagelijks leven. Vooral puntige en scherpe voorwerpen kunnen echter snijwonden of krassen op de oppervlakken achterlaten. Kleine sneden en krassen kunnen met weinig moeite zelf worden gerepareerd. Neem bij bijzonder diepe sneden contact op met een gespecialiseerd laboratorium.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro