Made in Italy

Hanglamp in wit technopolymeer ontwerp 2 afmetingen - kathedraal

  • Made in Italy
  • Code: CATTEDRALE1
€ 2.184,35 € 2.730,43 -20%
Materiaal technopolymeer
Kleur Wit
Levertijden 3/4 werkweken
Type stopcontact 3000K leiden
VOOR LED 13W 1520 LUMEN - LED ACHTERLICHT STRIP 3W 280 LUMEN (DIMBAAR)

Plafondlamp of LED-wandlamp in rozet bewerkt technopolymeer, ontwerp gemaakt in Italië.

Deze originele en bijzondere plafond- of wandlamp roept de charme op van natuurlijk licht dat straalt tussen de versierde roosvensters van de gotische kathedralen en creëert een suggestieve en emotionele sfeer.
Dit is precies wat deze lamp wil bereiken: vorm en licht naast elkaar laten bestaan in een poëtische vorm die een innovatieve geest verbergt die in staat is om emoties op te wekken.

Een aanvulling die de authenticiteit en de duizend tinten die de persoonlijkheid van elk karakteriseren, wil benadrukken door de weergave van lichtgevende elementen met een uniek en innovatief ontwerp.

De lamp is gemaakt van technopolymeer voor een geheel Italiaans design dat door onconventioneel experimenteren en continu onderzoek tussen traditie en moderniteit kan verbazen, durven en prikkelen, waardoor je je emoties kunt uiten door een origineel en persoonlijk decoratief gebruik van het licht.

De collectie wil een uitnodiging zijn om zonder angst of angst jezelf te zijn, je ware identiteit te bevrijden en stereotypen uit te dagen.
Opgedragen aan al diegenen die van expressieve vrijheid houden en die hun stijl met vrijheid en energie tot uitdrukking brengen, ervoor kiezen om het hart te volgen en in empathie te leven, vrij van alledaagsheid en patroon.

Verkrijgbaar in 2 maten:
  • 83 x 98 x maximaal 210 cm
  • 56 x 63 x maximaal 210 cm
Technische kenmerken:
  • Transparante elektrische kabellengte 2 m
  • 2 m lange stalen ophangkabel
  • Led-lampje inbegrepen
  • Type bron: 2 x dimbare LED, 24V (met faseafsnijdingsdimmer) Front LED 13W, 1520lumen CRI ≥80 - klasse A + strip led-achtergrondverlichting 3W, 280lumen CRI ≥80 - klasse A +
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief