Made in Italy

Hedendaagse houten tafel bedekt met methacrylaat Loft Cadeau

  • Made in Italy
  • Code: LOFT CADEAU
€ 1.002,12 € 1.252,65 -20%
Maatregelen 60 x 60 x h. 20 cm
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Hedendaagse houten tafel bedekt met methacrylaat Loft Cadeau
Loft Cadeau is een salontafel - Robuust console, eenvoudig en elegant, minimalistisch design en moderne, geschikt voor elk type van meubilair. De structuur is gemaakt van geperst houtdeeltjes, waarop een methacrylaat glanzende film, geproduceerd in Italië. Table vierkante, eenvoudig en gestileerd, gekenmerkt door eenvoudige lijnen, stroom en jeugd. Salontafel - console die design en kwaliteit combineert!
Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart of wit. Kies de finish u meer wilt!

materialen:
- hardboard, acryl

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief