Made in Italy

Hedendaagse nachtkastje 2 laden antieke eiken, l.60xp.42 cm, Margo

  • Made in Italy
  • Code: MARGO
€ 1924,50 € 2138,33 -10%
Maatregelen L 60x p 42 x H 50cm
Levertijden 30/35 gg * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Hedendaagse nachtkastje 2 laden antieke eiken, l.60xp.42 cm, Margo
Tafel met kader meubelplaat walnoot gefineerd met 2 laden antieke eiken.

Hedendaagse Footprint:
Naar het slaapgedeelte, het bed van de strikte vorm, met de elegante grepen door een enigszins gekantelde vorm op eiken deuren.

- Kleur: walnoten natuur of grijs natuurlijke Walnut
- Finish: Olie

Hout dat is behandeld met producten op basis van natuurlijke lijnolie in plaats van conventionele verven, versterkt het grootste deel van de aderen en de eigenschappen van het gekozen hout. De olie, in contact met het hout, vezel kristalliseren bezetten de poriën van de houtvezels en tegelijkertijd maken barrière tegen absorptie van vloeistoffen (en dus het vuil) en verhoging van de mechanische sterkte van de houtvezel. E 'is het ook waterbestendig en bestand tegen weersinvloeden en UV. Een alternatief absoluut natuurlijk.

ARTISAN PRODUCER:
Flexibel en georganiseerde bedrijf speelt in op elke behoefte van haar klanten, is ontstaan vanuit de behoefte in de praktijk innovatieve ideeën om te zetten en de verwachte richting van de nieuwste trends in het interieur. Het gebruik van de hoogste kwaliteit hout, het vakmanschap, de extreme aandacht voor elk detail zijn de hoekstenen te werpen, waarop de gehele activiteit van het bedrijf.
Het resultaat is een verfijnde en originele stijl, maximale expressie gemaakt in Italië, geschikt voor een veelheid van contexten. De passie en de dagelijkse inzet van het bedrijf in massief hout verwerken bijdragen aan charme en elegantie te geven aan elk mobiel collectie. Collecties voor de dag en de nacht sterke persoonlijkheid, gekenmerkt door een onweerstaanbare hedendaagse stemming.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro