Made in Italy

Heldere tuinbank in polyethyleen met LED Made in Italy - juli

  • Made in Italy
  • Code: LUGLIO3
€ 1327,43 € 1659,29 -20%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 165
Diepte (cm) 79
Hoogte (cm) 70
Energieklasse TOT

Lichte buitenbank in ondoorzichtig polyethyleen met LED Made in Italy.

Heldere buitenbank volledig gemaakt in Italië in gekleurd polyethyleen met matte afwerking, compleet met led-verlichtingsset . Een origineel artikel gekenmerkt door golvende vormen en onderstreept door harmonische lijnen die, samen met de verlichting met LED-licht, een product creëren met een sterke persoonlijkheid en een grote landschappelijke impact . Het resultaat is de perfecte synthese tussen comfort en design en zorgt voor een uitnodigende stoel die het gevoel van een warme omhelzing simuleert, ideaal om momenten door te brengen in totale ontspanning. Perfect om buitenomgevingen compleet te maken met zowel traditionele als moderne en stedelijke persoonlijkheid waarin het speelt met contrasterende esthetiek voor een exclusief en verfijnd meubel .

Kenmerken lamp : 2 x 8.5w 6500K klasse A met polycarbonaat omhulsel, 280 cm zwarte kabel en spatwaterdichte stekker

Onderhoud en reiniging : vermijd de ophoping van stof en vuil op de oppervlakken. Reinig regelmatig met een natte spons en een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel, spoel af met water en droog af met een doek. Vermijd het gebruik van was- of reinigingsmiddelen die oplosmiddelen of ethylalcohol bevatten. Voortdurende en langdurige blootstelling aan zonlicht kan de kleur en de originele afwerking van het artikel veranderen.

NB : het is mogelijk om het praktische grondbevestigingssysteem en de gedroogde zandkit aan te vragen om meer stabiliteit aan het product te geven.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief