Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Hij dressoir met marmeren blad en decoratieve ontwerp ottore, made in Italy, Gildo

Code: GILDOMAR
€ 21.550,00

madein_italy

- +
Maatregelen
l.165xp.60xh.90cm
Levertijden
8 werkweken
Viadurini Collezione Living
Hij dressoir met marmeren blad en decoratieve ontwerp ottore, made in Italy, Gildo
Gildo is een mobiele luxe klassiek design, moderne twist dankzij het "gat" kleur die hij karakteriseert en maakt het een stuk unieke en ongeëvenaarde decor, ontworpen om indruk te maken. De top is gemaakt van Emperador marmer. De klassieke decoraties zijn gemaakt van schone natuurlijke beschermd messing. De structuur is in natuurlijke afwerking massief hout mahonie.
Het forum is verkrijgbaar in blauw gelakt of fluorescerend roze. Kies in het menu de finish je wilt.
Mobile Gildo kan gebruikt worden in omgevingen die nacht in de woonkamer.

NB: dit zijn items handgemaakt in Italië, kunt u aangepaste ontwerpen te vragen op het gebied van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it. Een team van ervaren ontwerpers staan ​​klaar om leven te geven aan uw unieke project.

ARTISAN Italiaanse fabrikant
Het meubilair van deze collectie zijn gemaakt van   een 'Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van handgemaakte luxe designmeubels. Sculpturale vormen die inspiratie uit de klassieke oudheid, maar rivistate nemen op een moderne manier, zijn de rode draad van zijn prestaties. De oude traditie meubelmaker en ambachtelijke ervaring combineren om leven te geven aan een rijke verscheidenheid aan produc waar de materialen en vormen zijn protagonisten: een verzameling van luxe meubels die beantwoordt aan de hedendaagse comfort, terwijl de resterende moderne functionele, terwijl niet weg van het breken kostbaar erfgoed van de traditie.

Elke collectie wordt gekenmerkt door proportie, verbeelding en nauwgezet onderzoek van afwerkingen en top kwaliteit hout in een eigentijdse tijdschriften die excentrieke visies en ironische interpretaties toe te voegen, het combineren van de lange Italiaanse traditie van houtbewerking met geavanceerde technieken. Dit alles draagt ​​bij aan een persoonlijk en origineel concept op design en meubilair wereld te creëren.

Het bedrijf heeft twee sterke zielen: de eerste gewijd aan het onderzoek, en het loopt door alle mogelijke manieren; de tweede wordt uitgedrukt met gezag in de wereld van de openbare ruimte en het contract dankzij de bijna-eeuwse design cultuur die de nieuwste technologie biedt werk aan zonder in te boeten Italiaans vakmanschap en maakt het uw eigen trots. Binnen het bedrijf zijn er verschillende productie-afdelingen die het meest volledig "in huis" projecten implementeren: een toegewijd team ontwikkelde het eerste ontwerp dat zal dan alle volgende productiegebieden, van de inkeping aan de beitelen, van verf padding. Het bedrijf is in feite nu bekend over de hele wereld voor zijn grote vermogen om te combineren kwaliteit, veelzijdigheid en professionaliteit.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies