Made in Italy

Hoekvitrinekast met 1 deur en 2 glazen planken Made in Italy - Denka

  • Made in Italy
  • Code: DENKA
€ 2.041,53 € 2.551,91 -20%
Materiaal hout en glas
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 104
Diepte (cm) 72
Hoogte (cm) 215

Gemaakt in Italië houten woonkamervitrinekast

Hoekvitrinekast met massieve delen in ayous en linde , panelen in tulpenhout/tanganyika/populier gefineerde houtdeeltjes met 1 glazen deur en 2 houten planken volledig Made in Italy.
Foto's, afbeeldingen, boeken, kopjes, borden zijn allemaal objecten die op planken kunnen worden geplaatst om te worden bewaard en altijd te worden tentoongesteld. Wanneer u langs dit product loopt, dat de aandacht trekt dankzij de afwerkingen en lijnen, kunt u deze objecten observeren die herinneringen en emoties oproepen. De Italiaanse ambachtslieden hebben de grootste zorg en aandacht besteed om de hoogste kwaliteit te garanderen in elk detail en materiaal dat typisch is voor Made in Italy.

Beschikbare afwerkingen:
  • gepatineerde walnoot
  • wit gelakt
Dimensies:
  • Lengte 104 cm
  • Diepte 72 cm
  • Hoogte 215 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand heeft gestaan en droog is geweest. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief