Made in Italy

Hoge binnenvaas in transparant en wit glas Made in Italy - Ludovico

  • Made in Italy
  • Code: LUDOVICO
€ 650,62 € 813,28 -20%
Materiaal glas
Levertijden 6/8 weken
Lengte (cm) 25
Diepte (cm) 25
Hoogte (cm) 140

Hoge decoratieve vaas in wit en transparant glas gemaakt in Italië.

Hoge binnenvaas in transparant glas met witte glazen voet door een proces volledig gemaakt in Italië . Een verfijnde aanvulling waarvan de structuur zich in de hoogte ontwikkelt en een slank figuur voorstelt met zachte vormen, perfect voor het inrichten en vervolledigen van omgevingen met een verfijnde en stijlvolle esthetiek, mede dankzij de tijdloze elegantie van glas, een hoogwaardig en hoogwaardig materiaal . Een ideaal ontwerp voor de meest uiteenlopende omgevingen, van woninginrichting tot die van hotels, restaurants, contractruimtes, spa's, maar ook als decor voor evenementen en bruiloften.

Deze luxe meubelcollectie geeft een vleugje moderne en grootstedelijke elegantie aan alle meest glamoureuze ruimtes, en ook aan uw huis, zonder ooit een opwindende en zeer scenografische sfeer op te geven.
Viadurini werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan het creëren van sterk gekarakteriseerde plaatsen, omgevingen om te schuilen om te ontsnappen aan de realiteit door de uitdrukking van iemands persoonlijkheid te versterken, ruimtes om terug te keren om te ademen en te dromen. Herstel het contact met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een enkele mix van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl in dialoog te gaan.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, 20 km van Venetië. Van deze unieke stad in de wereld leert hij de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door het ingenieuze Italiaanse vakmanschap. Een set objecten, uniek en authentiek, beschikbaar voor interieurontwerpers om projecten te creëren die altijd exclusief, verschillend, nooit gehomologeerd zijn, van een gecultiveerde en matig opzichtige luxe, uitdrukking van een voortdurende zoektocht naar verfijnd decoratief design.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief