Made in Italy

Hoge binnenvaas van wit keramiek met made in Italy decoratie - Calisto

  • Made in Italy
  • Code: CALISTO3
€ 1.900,30 € 2.375,37 -20%
Materiaal keramiek
Levertijden 6/8 weken
Lengte (cm) 32
Diepte (cm) 32
Hoogte (cm) 79

Hoge vaas voor interieurs in mat wit handgemaakt keramiek Made in Italy.

Hoge decoratieve vaas gemaakt in Italië in ondoorzichtig wit keramiek door vakmanschap . Een eenvoudige en essentiële stijl die wordt aangevuld en verrijkt met een verfijnd detail met een logstructuur die een deel van de structuur van de vaas kenmerkt, waardoor deze uniek en origineel is. Dit detail samen met de gekozen elegante afwerking geven deze aanvulling al zijn eclectische persoonlijkheid, waardoor het een perfecte oplossing is voor ruimtes die worden gekenmerkt door een stijlvolle stijl . Het gebruik van keramiek en vakmanschap maken het tot een exclusief en verfijnd decoratief element, waardoor de waarde toeneemt en de kwaliteit wordt benadrukt. Een ideale esthetiek voor de meest uiteenlopende omgevingen, van woninginrichting tot die van hotels, restaurants, contractruimtes, spa's, maar ook als decor voor evenementen en bruiloften.

Deze collectie luxe meubelaccessoires geeft een vleugje moderne elegantie aan elk contract, maar ook aan de huiselijke ruimte, zonder ooit een exclusieve sfeer met een sterke visuele impact op te geven.
Viadurini werkt samen met dit belangrijke ambachtelijke bedrijf, opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië om een sterke karakterisering te bieden van plaatsen en omgevingen om te schuilen en tegelijkertijd de persoonlijkheid te versterken en zo ruimtes te creëren die gewijd zijn aan iemands ontspanning om terug te keren naar dromen . Het contact herstellen met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een unie van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl te communiceren. Vanuit de stad Treviso komt de hele wereld in aanraking met de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door de passie voor Italiaans vakmanschap . Zo ontstond een lijn van interieurinrichting met unieke en authentieke kenmerken die het mogelijk maken om exclusieve projecten en gecultiveerde luxe te creëren, uitdrukking van een continue en nauwkeurige zoektocht naar verfijnd decoratief design .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief