Made in Italy

Hoge vaas van wit keramiek met gekleurd detail Made in Italy - Monte

  • Made in Italy
  • Code: MONTE2
€ 859,30 € 1.074,12 -20%
Materiaal keramiek
Levertijden 6/8 weken
Lengte (cm) 19
Diepte (cm) 19
Hoogte (cm) 113

Moderne decoratieve vaas van gekleurd keramiek handgemaakt in Italië.

Indoor sier vaas in gekleurde keramische handgemaakt in Italië. Een ontwerp bedacht en bedacht voor diegenen die hun ruimtes graag op een uiterst innovatieve en revolutionaire manier inrichten voor een exclusieve esthetiek die de kamer met karakter en persoonlijkheid kan vullen. Uit de unie tussen eenvoudige en minimale lijnen en elementen geëxtrapoleerd uit kunstwerken van de Italiaanse cultuur, wordt een originele vaas geboren waarvan de waarde wordt benadrukt door het gebruik van keramiek, een elegant en kwalitatief materiaal , en door het vakmanschap dat leven geeft aan een resultaat dat zich aan elke stilistische situatie kan aanpassen. Een ideale stijl voor de meest uiteenlopende omgevingen, van woninginrichting tot die van hotels, restaurants, contractruimtes, spa's, maar ook als decor voor evenementen en bruiloften.

Beschikbare afwerkingen:
  • Wit;
  • wit met groen inzetstuk;
  • wit met 24-karaats gouden inzet.
Deze collectie luxe meubelaccessoires geeft een vleugje moderne elegantie aan elk contract, maar ook aan de huiselijke ruimte, zonder ooit een exclusieve sfeer met een sterke visuele impact op te geven.
Viadurini werkt samen met dit belangrijke ambachtelijke bedrijf, opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië om een sterke karakterisering te bieden van plaatsen en omgevingen om te schuilen en tegelijkertijd de persoonlijkheid te versterken en zo ruimtes te creëren die gewijd zijn aan iemands ontspanning om terug te keren naar dromen . Het contact herstellen met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een unie van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl te communiceren. Vanuit de stad Treviso komt de hele wereld in aanraking met de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door de passie voor Italiaans vakmanschap . Zo ontstond een lijn van interieurinrichting met unieke en authentieke kenmerken die het mogelijk maken om exclusieve projecten en gecultiveerde luxe te creëren, uitdrukking van een continue en nauwkeurige zoektocht naar verfijnd decoratief design .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief