Made in Italy

Home Parfum Amber 2,5 Lt met Stokjes - Sassidimatera

  • Made in Italy
  • Code: SASSIDIMATERA2
€ 412,59 € 515,74 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Capaciteit 2,5 Lt

Huisgeur oosters en amber met stokken - Made in Italy essence.

De geurstokjes voor kamers met de essentie van roze peper is de sublieme ontmoeting van de bekende briljanten van roze peper en mandarijn met de aromatische van neroli en labdanum, om te resulteren in een intrigerende exploitatie van amber en cederhout .

Het is een echt meubel door zijn grote afmetingen en een luxe design tot in het kleinste detail ontworpen, met een fascinerende minimale en aantrekkelijke esthetische smaak.
Geplaatst als een ornament of op de grond om er de absolute hoofdrolspeler van te maken , zal de kamergeur met stokken grotere ruimtes zoals restaurants, hotels, spa's en huizen karakteriseren met vaardigheid en dapperheid, en een olfactorisch en visueel genot verspreiden.

Een citrusachtige, houtachtige en amberessence die voortkomt uit de ontmoeting van mediterrane smaken met de oriëntaalse smaken van de kusten van de Zwarte Zee, bedacht vanuit de passie en het onderzoek van Italiaanse ambachtslieden die in staat zijn om een zintuiglijke ervaring te verbeteren die door ongerepte landschappen vol herinneringen gaat om te bereiken harten van mensen.

Geschikt voor liefhebbers van levendige en zoete geuren met een houtachtige en tropische ziel, met een vitale en frisse energie zoals de natuur.

De diffuser moet in het midden van de kamer worden geplaatst, zodat, als mensen passeren, de lucht beweegt en de geur circuleert. Voor grotere kamers is het aan te raden om er twee te plaatsen aan weerszijden van de kamer die u wilt parfumeren.

Olfactorische piramide:
  • Topnoten: mandarijn, roze peper, citroenbladeren.
  • Hartnoten: Neroli, Labdano, Elemi, Benzoë.
  • Basisnoten: Patchouli, Amber, Vanille, Muskus, Cederhout.
Geur: oosters en kruidig.
Gevoel: ontspannen.
Aanbevolen gebruiksgebied: Woongedeelte - Entree - Badkamer.
Materiaal diffusor: heldere glazen fles met gebleekte trapeziumvormige essenhouten dop.
Afmeting: 2,5 Lt geschikt voor grote ruimtes.
Geleverd met: 7 witte naturel rotan stokken van 65 cm lang.
Duur van de geur: ongeveer 10/12 maanden.
Ingrediënten: alle plantaardige ingrediënten zijn natuurlijk gecombineerd met een klein percentage synthetische elementen.

Hoe te gebruiken:
  1. Het is raadzaam om alle sticks te gebruiken die bij de geur worden geleverd. Het is aan te raden niet minder sticks te gebruiken dan meegeleverd.
  2. Bij het eerste gebruik is het noodzakelijk om de sticks een uur te laten weken en daarna om te draaien.
  3. Om de intensiteit van de geur aan te passen, moet je alle of een deel van de stokjes een of meerdere keren per dag draaien.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief