Made in Italy

Home Parfum Oud Hout 2,5 Lt met Stokjes - Ventodisardegna

 • Made in Italy
 • Code: VENTODISARDEGNA2
€ 464,16 € 515,74 -10%
Levertijden 7 werkdagen
Capaciteit 2,5 Lt

Oud hout gekruide huisgeur met stokjes - Made in Italy essence.

Het riet diffuser voor de kamers met de essentie van oud hout is een subliem overeenstemming door houtachtige noten die is verweven met kruiden, leer, wierook en amber het bereiken van een platonische perfectie.

Het is een echt meubel door zijn grote afmetingen en een luxe design tot in het kleinste detail ontworpen, met een fascinerende minimale en aantrekkelijke esthetische smaak.
Geplaatst als een ornament of op de grond om er de absolute hoofdrolspeler van te maken , zal de kamergeur met stokken grotere ruimtes zoals restaurants, hotels, spa's en huizen karakteriseren met vaardigheid en dapperheid, en een olfactorisch en visueel genot verspreiden.

Een essentie die de harmonie van oosterse en muskusachtige tonen doorkruist, gecreëerd door de passie en het onderzoek van Italiaanse ambachtslieden die in staat zijn om een zintuiglijke ervaring te versterken die door ongerepte landschappen vol herinneringen gaat om de harten van mensen te bereiken.

Geschikt voor liefhebbers van houtachtige en overweldigende parfums met een amberkleurige ziel, mysterieuze charme en exclusief karakter.

De diffuser moet in het midden van de kamer worden geplaatst, zodat, als mensen passeren, de lucht beweegt en de geur circuleert. Voor grotere kamers is het aan te raden om er twee te plaatsen aan weerszijden van de kamer die u wilt parfumeren.

Olfactorische piramide:
 • Topnoten: jasmijn, bergamot.
 • Hartnoten: sandelhout, patchouli.
 • Basisnoten: Oud hout, wierook.
Geur: oosters en kruidig.
Gevoel: ontspannen.
Aanbevolen toepassingsgebied: Woongedeelte - Studeerkamer - Nachtgedeelte.
Materiaal diffusor: heldere glazen fles met gebleekte trapeziumvormige essenhouten dop.
Afmeting: 2,5 Lt geschikt voor grote ruimtes.
Geleverd met: 7 witte naturel rotan stokken van 65 cm lang.
Duur van de geur: ongeveer 10/12 maanden.
Ingrediënten: alle plantaardige ingrediënten zijn natuurlijk gecombineerd met een klein percentage synthetische elementen.

Hoe te gebruiken:
 1. Het is raadzaam om alle sticks te gebruiken die bij de geur worden geleverd. Het is aan te raden niet minder sticks te gebruiken dan meegeleverd.
 2. Bij het eerste gebruik is het noodzakelijk om de sticks een uur te laten weken en daarna om te draaien.
 3. Om de intensiteit van de geur aan te passen, moet je alle of een deel van de stokjes een of meerdere keren per dag draaien.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro