Made in Italy

houten eettafel met glazen blad, gemaakt in Italië, Bartolo

  • Made in Italy
  • Code: BARTOLO6714
€ 18.266,64 € 22.833,30 -20%
Maatregelen Diametro200xh.75cm
Levertijden 8 werkweken
Houten eettafel met glazen blad, gemaakt in Italië, Bartolo
Luxe, creativiteit en elegantie komen samen in Bartolo tafel, een stuk van het meubilair is ontworpen voor liefhebbers van Italiaans design.
Structuur en ornament versterken elkaar: round verhaal wordt met de hand gedragen door de palmen van beide handen, enorme gesneden houten ledematen met gouden manchetten die leiden tot pop suggesties erg. Het plan is van afgeschuinde glas.
Een echte beeld voor de woonkamer.
eettafel met gebeeldhouwde basis bestaat uit twee handen in houtsnijwerk, afgeschuinde glas top 15 mm. Verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen: selecteer uit het drop down menu de gewenste set.

NB: dit zijn items handgemaakt in Italië, kunt u aangepaste ontwerpen te vragen op het gebied van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it. Een team van ervaren ontwerpers staan ​​klaar om leven te geven aan uw unieke project.

ARTISAN Italiaanse fabrikant
Het meubilair van deze collectie zijn gemaakt van   een 'Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van handgemaakte luxe designmeubels. Sculpturale vormen die inspiratie uit de klassieke oudheid, maar rivistate nemen op een moderne manier, zijn de rode draad van zijn prestaties. De oude traditie meubelmaker en ambachtelijke ervaring combineren om leven te geven aan een rijke verscheidenheid aan produc waar de materialen en vormen zijn protagonisten: een verzameling van luxe meubels die beantwoordt aan de hedendaagse comfort, terwijl de resterende moderne functionele, terwijl niet weg van het breken kostbaar erfgoed van de traditie.

Elke collectie wordt gekenmerkt door proportie, verbeelding en nauwgezet onderzoek van afwerkingen en top kwaliteit hout in een eigentijdse tijdschriften die excentrieke visies en ironische interpretaties toe te voegen, het combineren van de lange Italiaanse traditie van houtbewerking met geavanceerde technieken. Dit alles draagt ​​bij aan een persoonlijk en origineel concept op design en meubilair wereld te creëren.

Het bedrijf heeft twee sterke zielen: de eerste gewijd aan het onderzoek, en het loopt door alle mogelijke manieren; de tweede wordt uitgedrukt met gezag in de wereld van de openbare ruimte en het contract dankzij de bijna-eeuwse design cultuur die de nieuwste technologie biedt werk aan zonder in te boeten Italiaans vakmanschap en maakt het uw eigen trots. Binnen het bedrijf zijn er verschillende productie-afdelingen die het meest volledig "in huis" projecten implementeren: een toegewijd team ontwikkelde het eerste ontwerp dat zal dan alle volgende productiegebieden, van de inkeping aan de beitelen, van verf padding. Het bedrijf is in feite nu bekend over de hele wereld voor zijn grote vermogen om te combineren kwaliteit, veelzijdigheid en professionaliteit.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief