Made in Italy

Houten nachtkastje met 2 gekleurde lades Made in Italy - Varuna

  • Made in Italy
  • Code: VARUNA
€ 278,50 € 348,12 -20%
Materiaal hout
Levertijden 30/35 werkdagen
Lengte (cm) 45
Diepte (cm) 35
Hoogte (cm) 79

Nachtkastje van gefineerde houtdeeltjes Made in Italy

Nachtkastje met structuur van massief populierenhout en multiplex onderdelen met 2 laden, volledig gemaakt in Italië.
Vreugde en speelsheid zijn de kenmerken die dit element beschrijven met sterke heldere kleuren en de bijzondere vormen van de handgrepen. Een originele herinterpretatie van een meubelstuk met grote functionaliteit, handig voor het opbergen en organiseren van voorwerpen.

Beschikbare ladeafwerkingen:
  • roze en lila
  • geel en oranje
Dimensies:
  • Lengte 45cm
  • Diepte 35 cm
  • Hoogte 79 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief