Made in Italy

Houten wandklok met driedimensionale decoraties Made in Italy - Forrest

  • Made in Italy
  • Code: FORREST
€ 176,14 € 220,18 -20%
Materiaal hout en methacrylaat
Levertijden 7-10 werkdagen
Lengte (cm) 60
Diepte (cm) 40
Hoogte (cm) 2/3 cm

Wandklok van lasergegraveerd schoolbordhout en driedimensionale decoraties, gemaakt in Italië.

Deze wandklok is gemaakt van schoolbordkleurig hout met de voorstelling van laser-gemarkeerde wintertakken en driedimensionale decoraties zoals het houten vogelhuisje en de vogels in ondoorzichtig methacrylaat.
Het ontwerp van deze aanvulling is geïnspireerd op het minimalisme van de Scandinavische landen , voor een elegante en sobere uitstraling.

Deze collectie wandklokken gaat de natuur in met houtessenties versierd met delicate lasergemarkeerde details, voor een driedimensionaal effect dat lichtspelen creëert die de klokken tot echte kunstwerken maken. Een lijn die esthetiek en functionaliteit combineert, voor een uniek meubelstuk , met een grote decoratieve impact voor de aandacht voor detail, die een eenvoudig gebruiksvoorwerp transformeert tot een prominent element en karakter voor elke omgeving, met een elegante en eigentijdse smaak .

Op aanvraag is ook de versie in lasergegraveerd essenhout met 3D-decoraties verkrijgbaar.
Let op: de batterij voor het mechanisme is niet inbegrepen. Om te gebruiken, plaatst u de batterij in het mechanisme en hangt u deze met een spijker aan de muur.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief