Made in Italy

Hung bidet in de moderne Shine Vierkant 50x35cm keramiek, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: BIDETSHINESQUARE
€ 464,96 € 581,20 -20%
Maatregelen 50x35cm
Levertijden 20/30 werkdagen
Moderne keramische wandbidet Shine Square 50x35cm, made in Italy
Keramisch wandbidet met snelbevestiging en bevestigingsbeugels inbegrepen.
Volledigheid en veelzijdigheid: het ontwerp van de Shine -lijn wordt gekenmerkt door eenvoudige en basale vormen. Design en innovatie komen samen om aan verschillende behoeften te voldoen en de complete collectie compleet te maken.

ITALIAANSE FABRIKANT
De producten in deze collectie zijn gemaakt door een belangrijk Italiaans merk in de wereld van badkamerinrichting. Het is een jong bedrijf met een belangrijke ervaring in de productie van meubelwastafels , dat zich in de loop der jaren ook heeft toegelegd op de productie van design sanitair en een toonaangevend bedrijf in Italië voor de productie van sanitair . voor gehandicapten . Het ontwerpen en produceren van keramisch sanitair is haar missie, die zij nastreeft door te innoveren, te experimenteren en nieuwe oplossingen en een originele benadering van de markt voor te stellen. Nieuwigheid is de waarde en het doel, niet alleen in het ontwerp van de producten, maar ook in de manier waarop de markt en zijn gewoonten worden geconfronteerd, vaak gedateerd en nog vaker als onvermijdelijk beschouwd. Het bedrijf wil de badkamer en zijn markt op een nieuwe, andere manier herinterpreteren, met design aanrechtwastafels , keramisch hangende wastafels , kuipen en sanitair . Een luxe die het zich juist kan permitteren omdat het een jong, flexibel en dynamisch bedrijf is. Er zijn grote ruimtes om te verkennen, zelfs voor de meest intieme en persoonlijke ruimte van allemaal, de badkamer.

Waar : het bedrijf produceert zijn assortiment keramische producten in de staboòo, emtp do Civita Castellana (VT). Keramiek is een oude roeping, ook vanwege de gemakkelijke beschikbaarheid van de klei die in de plaats aanwezig is en die Civita Castellana, een land beschreven door dichters en schilders aller tijden, tot een van de belangrijkste productiedistricten in Italië heeft gemaakt.

Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro