Made in Italy

in geborsteld eiken tafel met wax afwerking Andy

  • Made in Italy
  • Code: TAV ANDY
€ 6.205,51 € 7.756,89 -20%
Vorige prijs: € 7.756,89
Maatregelen 169 x 174 x h. 75 cm
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
In geborsteld eiken tafel met wax afwerking Andy
Andy is een stevige tafel, eenvoudig, elegant, origineel ontwerp en modern vormgegeven bloem, geschikt voor elk type van meubilair. Gekenmerkt door 'oorspronkelijke bloemvorm brengt een vleugje creativiteit in elke omgeving waarin het wordt geplaatst. Tabel gerealiseerd door timmerlieden volledig in Italië, door het unieke ontwerp en onnavolgbaar, wordt de essentiële kenmerk ingekapseld in de vloer gemaakt van eikenhout in volle geborsteld was finish, van de oorspronkelijke bloemvorm. De basis bestaat uit vier elementen vormige curve in eikenhout. Andy brengt zijn unieke design. Ideaal voor het opzetten van eetzalen in bruiloften en evenementen.
Het brengt je ook een vleugje design in uw huis!

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief