Made in Italy

Italiaans Luxe Wit Porselein Rond Serveerbord - Arcimaesta

  • Made in Italy
  • Code: ARCIMAESTA1
€ 172,18 € 215,22 -20%
Materiaal porselein
Kleur Wit
Levertijden 4-8 werkweken
Lengte (cm) 31
Diepte (cm) 31
Hoogte (cm) 4-5

Rond wit porseleinen serveerschaal, uniek luxe stuk handgemaakt in Italië.

Deze serveerschaal is gemaakt van het fijnste witte porselein en geeft elegantie en verfijning aan de tafel, voor een luxueuze setting in gezelschap.

Verkregen door de giettechniek , die het mogelijk maakt om zeer dunne oppervlakken te verkrijgen om de eigenschappen van het porselein en zijn doorschijnendheid te benadrukken, wordt het vervolgens geglazuurd met transparante kristallijne binnenkant en zorgvuldig gepolijst aan de buitenkant, wat de sensualiteit en eenvoud van schoonheid van porselein oproept, zonder zijn bruikbaarheid opofferen.

Wat dit bord kenmerkt en het uniek maakt, is het organische en natuurlijke ontwerp, dat vrijheid van meningsuiting aan het materiaal overlaat: we vinden dus een kromme rand in plaats van een beweging die wordt veroorzaakt door de vervorming van de klei tijdens het koken die karakteristieke en waardevolle elementen worden van de Product .

Porselein is een extreem bestendig materiaal dat op een hogere temperatuur wordt gebakken dan traditioneel keramiek, dus het is robuuster en duurzamer, zeer goed bestand tegen vlekken en waterdicht dankzij de grotere dichtheid, hardheid en uniformiteit. Zijn eigenaardigheden worden gegarandeerd door het dubbele bakken tot 1240 °, waarna het zeer doorschijnende porselein een kostbare warmwitte kleur krijgt.

Indicatieve afmetingen:

  • 31 x 31 x hoogte 4-5 cm

Technische kenmerken:

  • Wit porselein voor gebruik in voeding
  • Geschikt voor magnetron en oven en vaatwasmachinebestendig, maar handen wassen wordt aanbevolen voor een lange levensduur
  • Handgemaakt in Italië

NB: elk item is een uniek stuk met de hand gemaakt, daarom kunnen er kleine verschillen zijn met de foto's en kunnen de afmetingen iets afwijken.

Email Newsletter
Nieuwsbrief