Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Smeedijzer tweepersoonsbed Mimosa, elegant en oog voor detail

Code: MIMOSA
€ 1.058,00 € 1.534,00 -31%
inclusief BTW

Diensten in verband met het product

Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Levertijden
15 werkdagen
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Viadurini Night Design
Bed te meten. Contact op voor een offerte aan!
Het kan worden gemaakt in elke gewenste kleur. Toeslag voor KLEUR NIET IN DE kleurenkaart: 15%.


NB: Bij voertuigen met de houder (footboard en hoofdeinde met houder hoofdeinde met container) de kaderbed; in de andere versies (met kop en voeteneind Side Bands, Head met Wall Attack, Hoofd met bedframe) het bed net is uitgesloten, moet apart worden aangeschaft.

Mimosa Dubbel smeedijzeren bed, handgemaakt in Italië.
De Mimosa bed is disponbile in de volgende varianten:

-Vier Mimosa Double - hoofdeinde met treeplank en Bandages Side
Het smeedijzeren bed Mimosa in de variant DUBBEL MET ZIJBANDEN TREEPLANKBEVEILIGING Het omvat het inbrengen van een netwerk van 160 x 190, die ofwel worden gedragen door de poten wordt toegepast rust op de bodemstructuur. Deze tweede oplossing wordt aanbevolen door het bedrijf als het vergemakkelijkt de verplaatsing en schoonmaakwerkzaamheden. In ieder geval, de beslissing van hoe het netwerk toe te passen kan 'worden direct op het moment van montage genomen en omkeerbaar is dat de steunbeugels zijn opgenomen in het bed apparatuur. Als er geen speciale eisen met betrekking tot de fysieke structuur, de combinatie met netwerken die zich reeds hebben of gewoon de esthetiek, dit model, dankzij onze ambachtelijke productiviteit kan worden zowel in hoogte als in totale lengte gewijzigd.
- tweepersoonsbed Mimosa - treeplank en hoofdeinde met container
Het smeedijzeren bed Mimosa variant DOUBLE HEAD en een container met TREEPLANKBEVEILIGING omvat lattenbodem dat kan 'geschikt voor een cm matras 160 x 195. Het netwerk, dat een bepaalde levering systeem van stevige matras die het mogelijk maakt om ook te monteren een lange cm matras heeft. 190. Als er geen speciale eisen met betrekking tot esthetiek, dit model, dankzij onze ambachtelijke productiviteit kan worden gewijzigd in de hoogte. De houder wordt geheel gemaakt van metaal en kan worden geverfd in een kleur. Het hebben van de metalen container biedt een groot aantal voordelen voor onze bed met inbegrip van robuustheid, gemakkelijke reiniging en een grotere capaciteit. De houder is in elk geval gecombineerd met een textiel koof. Deze versie met treeplank, bijvoorbeeld, is haalbaar alleen te danken aan de metalen constructie van de container, lucifers zeer verheugend omdat het mogelijk maakt om de klassieke kenmerken van een volledige bed te combineren met het gemak om de opslagruimte te exploiteren.
- tweepersoonsbed Mimosa - Hoofd met Attack in Muro
Het smeedijzeren bed Mimosa in de variant DUBBEL MET EEN MUUR ATTACK omvat het inbrengen van een netwerk cm. 160 worden ondersteund door de poten. Als er geen speciale eisen met betrekking tot de fysieke structuur, de combinatie met netwerken die zich reeds hebben of gewoon de esthetiek, dit model, dankzij onze ambachtelijke productiviteit kan worden gewijzigd in de hoogte.
- tweepersoonsbed Mimosa - Hoofd met Container
Het smeedijzeren bed Mimosa variant MET DUBBEL behuizing lattenbodem die 'geschikt voor een matras cm 160 x 195. Het netwerk, dat een bepaalde levering systeem van stevige matras die het mogelijk maakt om ook te monteren een lange cm matras heeft. 190.In als er geen speciale eisen met betrekking tot esthetiek, dit model, dankzij onze ambachtelijke productiviteit kan worden gewijzigd in de hoogte. De houder wordt geheel gemaakt van metaal en kan worden geverfd in een kleur. Het hebben van de metalen container biedt een groot aantal voordelen voor onze bed met inbegrip van robuustheid, gemakkelijke reiniging en een grotere capaciteit. De houder is in elk geval gecombineerd met een textiel koof
- tweepersoonsbed Mimosa - Getest met bedframe
Het smeedijzeren bed Mimosa in de variant DUBBEL MET BEDFRAME omvat het inbrengen van een netwerk van 160 x 190, die moeten worden aangebracht op de draagstructuur van het bed. Als er geen speciale eisen met betrekking tot de fysieke structuur, de combinatie met netwerken die zich reeds hebben of gewoon de esthetiek, dit model, dankzij onze ambachtelijke productiviteit kan worden zowel in hoogte als in totale lengte gewijzigd.
Maatregelen (L x B x H)
hoofdeinde en voeteneinde met zijbanden 175 x 205 x 122/65 cm
hoofdeinde en voeteneinde met houder 175 x 215 x 122/65 cm
beproefd met wandbevestiging 175 x 5 x 122 cm
getest container 175 x 207 x 122 cm
getest met bedframe 175 x 197 x 122 cm
Viadurini biedt een waardevolle collectie van smeedijzeren bedden, alleen de strikt met de hand gemaakt door zeer bekwame ambachtslieden. De inzet en passie van de meester ambachtslieden, instaan ​​voor de kwaliteit en het vakmanschap autentitcità van alle producten.
Van de hand-productiefase volgt dan industrieel gerealiseerd door middel van zandstralen, dat het ijzer uit de slak verwerking en de olie gebruikt voor opslag geschikt voor het schilderij stap maken reinigt. De laatste fase is weer 'ambachtelijke echt, of antiek en kleur afwerken voordat het definitieve kookproces van het product.
Trakteer uzelf op een bed van echte topkwaliteit made in Italy!

WAAROM KOPEN
  • uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • handgemaakt
  • ambachtelijke productie
  • Design en functionaliteit
  • duurzaam
  • Made in Italy

De laatst bekeken producten