Made in Italy

Double matras mijt verwijderbare Bio Nature, made in Italy

  • Code: airnature19
€ 783,13 € 978,91 -20%
Vorige prijs: € 955,11
Materiaal 40% katoen
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling heeft geplaatst
De matras op maat 20% stijging
De matras Bio karakter maakt gebruik van een van de meest innovatieve en technologische producten, niet alleen op productniveau, maar ook van de voltooide matras setting. In feite is het bovenste deel bestaat uit een laag geheugen airsensitive gevormd met masserende golven van verschillende breedten om het effect van de zones 7 en dankzij de bijzondere structuur, niet aan alle overtollige lichaamswarmte verdrijven door de talrijke poriën waarvan vormde.
De beste ademend vermogen wordt ook gewaarborgd door de bepaalde profiel en de gaten die binden aan het geheugen schuimlaag "Nature" die steunt op een correcte en effectieve manier het lichaamsgewicht, dat ook aan de onderzijde gevormd met het gebruik van dit product te bevorderen door gemechaniseerd.
Niet worden geplakt, het deel in het geheugen airsensitive blijkt volledig afneembaar en wasbaar te zijn, een operatie die niet kan worden uitgevoerd op conventionele producten en niet getest.
Om deze reden adviseren wij het gebruik van deze matras, gecertificeerd als een medisch hulpmiddel klasse I, in combinatie met een speciaal ontworpen voering met accommodatie voor geïntegreerde topper.
Gewicht ondersteunde 60/120 kg per persoon
Afdekken met ademende 3D-band.
Alle liners zijn gemaakt met stretchstof die perfect hecht, zijn ideaal voor degenen die wensen om de kwaliteit te verbeteren en
kenmerken van uw matras.
Dankzij de rechthoekige quilting of gedifferentieerde golven, voeringen hebben een zachte en donzige consistentie, met de mogelijkheid om dampvorm licht en gemakkelijk te hervatten na compressie.
In feite kunnen ze wassen en drogen, zonder speciale behandeling als gevolg van hun natuurlijke elasticiteit.
Het resultaat is een product dat perfect hygiënisch, anti-mijt en duurzaam om zo onveranderd de kenmerken na verloop van tijd te handhaven.
Om een hoog niveau van ademend vermogen te bereiken, worden liners uitgerust met een 3D-band die zorgt voor een betere luchtcirculatie om een te verzekeren
perfect microklimaat in de matras.
Als je wakker wordt moe en niet rustte bijna altijd de schuld van de matras!
Goed slapen is geen luxe, maar een noodzaak voor ons welzijn. Het kiezen van de juiste matras kan echt een verschil maken.

WAAROM:
  • product van hoge kwaliteit
  • lage prijs van de fabriek rechtstreeks naar uw huis
  • natuurlijke katoenen voering verwijderbaar wasbaar
  • door middel van gaten voor luchtcirculatie
  • structuur met 7 verschillende steunzones
  • gratis levering
  • aan uw deur in 4 dagen
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief