Made in Italy

Kapstok Cactus transparante modern design, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: CACTUS TRASP
€ 340,09 € 377,88 -10%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 36 x H 177 x P 36 cm
Kleur doorzichtig
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Kapstok Cactus transparante modern design, made in Italy
Een cactus als hanger is zeker een origineel idee om het huis te versieren. Gekleurd of transparant zijn oorspronkelijke vorm maakt het een doel van ontwerp, een stuk dat levert. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en plexiglas antibatterico.Il is schokbestendig, crushproof, onveranderlijke en termoisolante.Riciclabile 100%. In overeenstemming met de UNI EN 71-3: 200. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro