Made in Italy

Keramische bloemenvaas handgemaakt in Italië - tonijn

  • Made in Italy
  • Code: TONNO
€ 327,59 € 363,99 -10%
Materiaal Keramiek
Levertijden 7 dagen product op voorraad / 4 weken product op bestelling
Lengte (cm) 13
Diepte (cm) 13
Hoogte (cm) 29.5

Decoratieve bloemenvaas in de vorm van een tonijn, gemaakt in Italië.

Deze productlijn is ontworpen en gemaakt door Italiaanse ambachtslieden met materialen die zijn gekozen om een 100% made in Italy- product te garanderen, mede dankzij het dichte netwerk van laboratoria verspreid over het Italiaanse grondgebied , die Italiaanse uitmuntendheid vertegenwoordigen in het creëren van ambachtelijke producten van de hoogste kwaliteit . Het zijn producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en een sterke persoonlijkheid te hebben, die op discrete wijze onderdeel kunnen worden van ieders dagelijks leven. Om deze reden wordt elk product gekenmerkt door zijn eigen autonomie, waardoor het zich kan aanpassen aan zeer uiteenlopende inrichtingssituaties. , van de meest klassieke tot de meest moderne, die altijd zijn ruimte en zijn perfecte locatie vindt.

Decoratieve bloemenvaas ontworpen voor het verfraaien en decoreren van zowel interne ruimtes, zoals woonkamers of keukens, als externe ruimtes, zoals terrassen of tuinen.
Zoals je al aan de naam kunt raden, wordt hij gekenmerkt door de leuke visvorm en de lavendelblauwe kleur en is hij gemaakt van hoogwaardig keramiek, handgemaakt door deskundige vakmensen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro