Made in Italy

Klassieke 12-lichts kroonluchter in handgemaakt Rigaton-glas - Fievole

  • Made in Italy
  • Code: FIEVOLE
€ 1309,97 € 1637,47 -20%
Materiaal glas en metaal
Kleur barnsteen en goud
Levertijden 10-12 werkdagen
Socket en power type 12 x E14 220-230V
Hoogte (cm) 90
diameter (cm) 85

Kroonluchter met 12 lampen in glas met rigaton-effect en goudkleurig metaal, gemaakt in Italië.

Deze hangende kroonluchter in klassieke stijl bestaat uit 12 gebogen armen van handgemaakt glas in Italië met een "rigaton"-effect in amberkleurige afwerking die de schotels ondersteunen waarin de lichtbronnen zijn ondergebracht.
De structuur, eveneens gemaakt van glas volgens hetzelfde productieproces, laat een glimp zien van de gouden metalen kern en is versierd met een glazen hanger.

Het accessoire is daarom ideaal voor het inrichten van verfijnde en smaakvolle ruimtes zoals een woon- of slaapkamer, vooral perfect voor kamers met bijzonder hoge plafonds en verlicht elke kamer met smaak en karakter, in een mix van stijl, klasse en innovatie.

Kwaliteitsmaterialen , design, vakmanschap en inspiratie zijn de kernpunten van de collectie, het resultaat van de professionaliteit van ontwerpers en vakmensen om een optimaal product te bieden qua vormen en materialen.

Let op: lampen zijn niet inbegrepen. Het complement is ook verkrijgbaar in versies met transparant glas, bordeauxrood, groenblauw, robijnrood, wit en/of verchroomd metaal.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro