Made in Italy

Klassieke 12-lichts kroonluchter in transparant glas Made in Italy - Rapallo

  • Made in Italy
  • Code: RAPALLO
€ 812,49 € 1.015,61 -20%
Materiaal glas en metaal
Levertijden 10-12 werkdagen
Socket en power type 12x E14 220-230 V
Hoogte (cm) 85
diameter (cm) 82

12 lichts kroonluchter in handgemaakt glas en chroom metaal, klassieke luxe gemaakt in Italië.

Uit de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en de bijzondere aandacht voor details, is deze luxe kroonluchter met een klassieke en tijdloze stijl geboren, volledig gemaakt in Italië.
Gemaakt met 12 gebogen armen in transparant handgemaakt glas met verchroomde metalen details , herbergen de geslepen kristallen schotels de lichtbronnen.
Het lichaam van de kroonluchter bestaat uit een cilindrische vorm in transparant glas en een kristallen schotel aan het hoogste uiteinde van de structuur, verfraaid met een ronde optische kristallen hanger .
Zijn vorstelijke en majestueuze uitstraling geeft elke kamer, van woonkamer tot slaapkamer , een verfijnde en elegante sfeer.

De aanvulling is ideaal voor het inrichten van verfijnde en smaakvolle ruimtes, vooral perfect voor kamers met bijzonder hoge plafonds, die elke omgeving met smaak en karakter verlicht, in een mix van stijl, klasse en innovatie.
Laat u verleiden door zijn rondingen voor een scenografische verlichting van andere tijden en absoluut tijdloos .

NB: De lampen zijn niet inbegrepen. De aanvulling is ook verkrijgbaar in wit of zwart glas en / of gouden metalen afwerkingen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief