Made in Italy

Klassieke 3-gats mixer in verchroomd messing Made in Italy - Zumbo

  • Made in Italy
  • Code: ZUMBO2
€ 299,92 € 374,90 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 7/10 werkdagen

3-gats bidetmengkraan in verchroomde messing afwerking Made in Italy.

3-gats bidetmengkraan Made in Italy in verchroomd messing met draaibare uitloop Ø 26 mm, 1 '' 1/4 afvoer voorzien van schroefdraadgaten.
Eenvoud en een klassieke ziel zijn de twee belangrijkste kenmerken die dit prachtige en elegante product met een traditioneel ontwerp en essentiële lijnen het beste omschrijven. Tegelijkertijd ideaal voor zowel ruimtes met klassieke meubels als voor omgevingen met een uiterst moderne smaak en stijl, die de look op een volledig innovatieve manier weten te verrijken.

Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief