Made in Italy

Klassieke kroonluchter 8 lichts in Venetiaans glas Made in Italy - Florentine

  • Made in Italy
  • Code: FIORENTINO6
€ 3.747,03
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 80
Diepte (cm) 80
Hoogte (cm) 135

Handgemaakte kroonluchter van glas uit Venetië en glanzend goudkleurig metaal Gemaakt in Italië.

8-lichts Venetiaanse glazen kroonluchter in kristalafwerking met loden hangers en glanzend gouden metaal . Gemaakt door middel van vakmanschap , wordt deze aanvulling gekenmerkt door de prachtige armen die met de hand zijn bewerkt door middel van de draaitechniek, wat een exclusief resultaat creëert dat esthetisch herinnert aan de verstrengeling van een touw, waardoor de kroonluchter persoonlijkheid krijgt. Een echte lichtregen dringt de structuur van de kroonluchter binnen en verspreidt zich vervolgens in de omgeving door middel van breking door de magie van pailletten en kristallen hangers met fijne afwerkingen, waardoor een suggestief en dromerig scenografisch effect ontstaat dat betoverend en verrassend kan zijn. voor zijn elegantie en majesteit .

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, vermengt zich met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lampen (niet inbegrepen) : 8 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief