Made in Italy

Kroonluchter 6 Lichts Klassiek Italiaans Glas Handgemaakt Amber - Similo

  • Made in Italy
  • Code: SIMILO2
€ 1.007,67
Materiaal glas, kristal en metaal
Kleur amber en goud
Levertijden 10-12 werkdagen
Socket en power type 6x E14 220-230 V
Hoogte (cm) 82
diameter (cm) 65

6 lichts kroonluchter in handgemaakt glas, kristal en metaal, luxe made in Italy.

Deze hangkroonluchter in klassieke stijl bestaat uit 6 gebogen armen gemaakt van glas, handgemaakt in Italië, amber "rigaton" -effect waarvan het uiteinde is omgeven door glitter in het metaal, evenals voor het centrale deel van het complement, waar twee ronde buizen met schijven de structuur afgewisseld met twee ronde schijven van verschillende afmetingen gemaakt van geslepen kristal.
Elke arm culmineert in een cirkelvormige kristallen schijf die de lichtbron herbergt.
Om het ontwerp af te sluiten zijn de ringdetails met druppels gemaakt van optisch kristal en de goudkleurige metalen afwerkingen , die het accessoire in staat stellen om luxueuze en belangrijke sferen te creëren.

Het is daarom ideaal voor het inrichten van verfijnde en smaakvolle ruimtes zoals een woonkamer of slaapkamer, presenteert zichzelf als perfect voor kamers met bijzonder hoge plafonds, verlicht elke omgeving met smaak en karakter, in een mix van stijl, klasse en innovatie.

Kwaliteitsmaterialen , design, vakmanschap en inspiratie zijn de belangrijkste punten van de collectie, het resultaat van de professionaliteit van ontwerpers en ambachtslieden om een optimaal product te bieden in termen van vormen en materialen.

NB: De lampen zijn niet inbegrepen. De aanvulling is ook verkrijgbaar in versies in transparant, groenblauw of gerookt glas en / of verchroomde metalen afwerkingen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief