Made in Italy

Kroonluchter 6 Lichts Klassiek Italiaans Glas Handgemaakt Amber - Similo

  • Made in Italy
  • Code: SIMILO2
€ 806,14 € 1007,67 -20%
Materiaal glas, kristal en metaal
Kleur barnsteen en goud
Levertijden 10-12 werkdagen
Socket en power type 6 x E14 220-230V
Hoogte (cm) 82
diameter (cm) 65

Kroonluchter met 6 lampen van handgemaakt glas, kristal en metaal, luxe gemaakt in Italië.

Deze hangende kroonluchter in klassieke stijl bestaat uit 6 gebogen armen gemaakt van handgemaakt glas in Italië, amberkleurig "rigaton"-effect, waarvan het uiteinde omgeven is door glitters in het metaal, evenals het centrale deel van het complement, waar twee ronde schijven van buizen de structuur ondersteunen, afgewisseld met twee ronde schijven van verschillende afmetingen gemaakt van geslepen kristal.
Elke arm culmineert in een ronde kristallen schijf waarin de lichtbron is ondergebracht.
Het ontwerp wordt afgerond door de ringdetails met druppels van optisch kristal en de gouden metalen afwerkingen , waardoor het accessoire een luxueuze en belangrijke sfeer kan creëren.

Het is daarom ideaal voor het inrichten van verfijnde en smaakvolle ruimtes zoals een woonkamer of slaapkamer, en presenteert zichzelf als perfect voor kamers met bijzonder hoge plafonds, en verlicht elke omgeving met smaak en karakter, in een mix van stijl, klasse en innovatie.

Kwaliteitsmaterialen , design, vakmanschap en inspiratie zijn de kernpunten van de collectie, het resultaat van de professionaliteit van ontwerpers en vakmensen om een optimaal product te bieden qua vormen en materialen.

Let op: lampen zijn niet inbegrepen. Het complement is ook verkrijgbaar in versies in transparant, blauwgroen of gerookt glas en/of verchroomde metalen afwerkingen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro