Made in Italy

Kroonluchter wit satijn draperen ontwerp met Daphne made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: DAFNE BIANCO SATINATO
€ 146,79
Materiaal PMMA
Maatregelen L 36 x H 34 x P 36 cm
Kleur Binco satijn
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Kroonluchter wit satijn draperen ontwerp met Daphne made in Italy
Elke kroonluchter Daphne is een kunstwerk: een vel gemaakt van 100% zuivere polymeer elegant satijnen witte kleur wordt gedrapeerd met de hand bij hoge temperaturen, tot een uniek en onherhaalbaar handgemaakte lampenkap te maken. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit primaire polymeer niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. Voedingsspanning: 220V / 240 V; beschermingsgraad: IP20; regelwerkwijze: handschakelaar; lamp niet inbegrepen; Aanval: E27 MAX 42W. In overeenstemming met de UNI EN 71-3: 200. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief