Luxe 3-armige kandelaar in zilver metaal met glitter - Sbrillo

  • Code: SBRILLO
€ 323,72 € 404,66 -20%
Materiaal metaal
Levertijden 7 dagen
Hoogte (cm) 31

Decoratiekandelaar in zilver metaal en glitter met 3 vlammen, design.

Deze elegante en luxe 3-vlammen kandelaar is volledig gemaakt van zilverkleurig metaal, verfraaid met glitterdecoraties die hem een illustere, gedistingeerde en verfijnde uitstraling geven.

Een kandelaar is een charmant object met een zeer oude oorsprong: in het verleden werd het gebruikt als een structuur voor het aansteken van kaarsen, maar tegenwoordig is het een louter decoratieve aanvulling omdat de functie puur esthetisch is.

Met zijn elegantie is het in staat om de stijl van het huis te bepalen en warmte te geven aan de omgeving wanneer het harmonieus wordt gecoördineerd met de context.
Daarom is de keuze van de stijl en kleur van een kandelaar belangrijk en afhankelijk van het ontwerp en de inrichting van de bestemming.

Meubelaccessoires zijn designobjecten met een kostbare siertaak , essentieel om de omgeving met uw eigen stijl en smaak te karakteriseren.
Ze moeten daarom niet worden gekozen op basis van de mode van het moment, maar rekening houdend met de balans tussen functionaliteit en esthetiek.
Een klein decoratief artikel kan in feite geweldige resultaten opleveren op emotioneel en gastvrij niveau in de bestemmingsomgeving.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro