Made in Italy

Mengkraan met verstelbare uitloop voor wastafel in messing Made in Italy - Alibi

  • Made in Italy
  • Code: ALIBI
€ 507,80
Materiaal Messing
Levertijden 10/15 werkdagen

Messing keukenmengkraan met verstelbare uitloop Made in Italy.

Made in Italy gootsteen mixer gemaakt van messing, compleet met verstelbare uitloop. Stijl en persoonlijkheid kenmerken dit prachtige product met een innovatief en uiterst elegant ontwerp, ideaal om de inrichting van keukens met een verfijnde smaak te voltooien. Het product zorgt ook voor extra aandacht voor het milieu door een type cartridge aan te bieden dat precies is ontworpen en gemaakt voor energiebesparing. Het wordt gedefinieerd als ES en levert koud water wanneer de hendel in de middelste stand wordt gezet, waardoor het verzoek om warm water naar de ketel wordt vermeden, waardoor een consequente energiebesparing mogelijk is.

Afwerkingen beschikbaar :
  • chroom;
  • geborsteld nikkel.

Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy-product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van de keuken te verrijken en te versterken.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief