Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Modeno Ronde tafel met glazen blad en Ozzy houtinleg

Code: OZZY
€ 10.926,00

madein_italy

- +
Materiaal
Glas / hout / metaal
Maatregelen
Ø 140 xh 76,5 cm
Levertijden
60 dagen werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Viadurini Collezione Living
Modeno Ronde tafel met glazen blad en Ozzy houtinleg
Ronde tafel van modern en elegant design, geïnspireerd door de schilderijen van beroemde Nederlandse schilder Piet Mondriaan en de geometrische vorm die zijn werk kenmerkt.
Verkrijgbaar met glasplaat gekoppelde die inserties inleg uit drie houtsoorten (eik in zeer lichte tint en twee precomposed Newood ebben versie).
De base, minimalistische en elegant, is vervaardigd van metalen poten en dwarsstukken met messing afwerking.
Een deel van Onnatuurlijke Collection van designer Giorgio jongens, geboren uit het onderzoek van de natuurlijke verschijnselen en de interactie van de materialen met menselijke technologie.
Ozzy is van glas gecombineerd met hout inleg. Het is ook beschikbaar in helder glas. Vraag een offerte aan: clienti@viadurini.it.
Afmetingen: Ø 140 x H 76.5 cm
Gewicht: 87 kg

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies