Made in Italy

Moderne mengkraan voor wastafel met afvoer in messing chroom Made in Italy - Liro

  • Made in Italy
  • Code: ZUMBO
€ 374,90
Materiaal Messing
Levertijden 7/10 werkdagen

3-gats mengkraan voor wastafel in verchroomd messing, klassiek design Made in Italy.

3-gats mengkraan voor wastafel in verchroomd messing met draaibare uitloop Ø 26 mm en afvoer 1 '' 1/4 compleet met schroef.
Functionaliteit en klassiek design komen samen om een product van extreme elegantie tot leven te brengen, perfect voor badkamers die elementen vol persoonlijkheid en een sterk karakter nodig hebben. De lijnen die de kraan karakteriseren en de 2 zijknoppen zijn traditioneel herzien op een meer eigentijdse manier, waardoor er iets unieks en origineels ontstaat.

Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief