Made in Italy

Paneel met hangende panelen op met de hand gedecoreerde snaren Mark

  • Made in Italy
  • Code: MARK
€ 723,62 € 904,52 -20%
Maatregelen 175 cm x 85 cm
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling geplaatst
Paneel met hangende panelen op met de hand gedecoreerde snaren Mark
Mark is een grote en mooie muurfoto, met een modern en origineel ontwerp.
Mark is gemaakt door ambachtslieden en bestaat uit een met koffie gelakt houten frame compleet met tien Mdf-panelen die aan touwen zijn opgehangen en met de hand zijn gedecoreerd.
Het belangrijkste kenmerk van dit schilderij is opgenomen in elk afzonderlijk paneel. Op elk paneel is in feite een deel van dezelfde stad bedrukt, in witgrijze tinten, als een puzzel verdeeld in tesserae en opgehangen.
Mark is een unieke foto in zijn soort, de elegant gekwadrateerde vorm in de vorm van een rechthoek, met grote afmetingen en de afwerking in de verschillende delicate tinten, geven dit product een grote originaliteit en elegantie.
Kader met een uniek ontwerp, geschikt om met smaak en elegantie uw huis, kantoor, winkels, hotels, maar ook voor contractbenodigdheden in te richten.
Kader dat geschikt is voor mensen die houden van een moderne en verfijnde stijl, in staat om een ​​unieke harmonie te creëren waar het ook wordt geplaatst.
Handgemaakt door bekwame ambachtslieden, vertegenwoordigt Mark de grote kunst en het design van Made in Italy. Bovendien zijn alle gebruikte materialen niet-toxisch en ecologisch duurzaam.
Mark kan harmoniseren met elk type meubel, van klassiek tot modern, van etnisch tot minimalistisch, met de kwaliteit van 100% made in Italy.
Breng een vleugje originaliteit in de omgevingen die u het meest wilt!

Afwerking :
- Koffie gelakt houten frame met tien met de hand versierde panelen opgehangen aan touwen.

Prestige en originaliteit: de nieuwe collectie Viadurini Decor biedt een breed scala aan vormen en afwerkingen om te voldoen aan elke gewenste stijl. De elegantie van design voldoet aan de verfijning van de materialen. De kleuren en de technieken komen samen om een ​​nieuw concept van driedimensionaliteit leven te geven.
De Viadurini Decor producten zijn volledig met de hand gemaakt in Italië met geschoolde arbeidskrachten, met behulp van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijke - eco-vriendelijke, niet-giftig uitvoeringen en kleuren op waterbasis.
De spiegels zijn uitgerust met een anti-ongevalsysteem en de wandbevestiging is instelbaar.
Dit zijn slechts een paar voorzorgsmaatregelen die Viadurini Decor opdraagt ​​voor zijn creaties, om altijd een product van hoge kwaliteit te garanderen dat in Italië is gemaakt .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief