Made in Italy

Roestvrijstalen buitendouche met getimede kraan Made in Italy - Modeo

  • Made in Italy
  • Code: MODEO5
€ 2.929,79
Materiaal Roestvrij staal
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 11
Diepte (cm) 11
Hoogte (cm) 205

Roestvrijstalen buitendouchekolom met timer Made in Italy.

Buitendouche gemaakt in Italië met kolom in gepolijst AISI 316L roestvrij staal (dikte 2 mm) en douchekop in AISI 304 roestvrij staal. Eenvoudig en minimaal, dit moderne designobject met een praktische en functionele stijl wordt gekenmerkt door een structuur die het een uiterst veelzijdig maakt , daarom ideaal voor de meest uiteenlopende buitenruimtes zoals badinrichtingen en toeristische voorzieningen maar ook privéomgevingen zoals zwembaden en tuinen.
Het idee komt van een 100% Italiaanse productie die, dankzij het gebruik van kostbare grondstoffen , een ambachtelijke creatie tot leven kan brengen met hoge technische prestaties die de perfecte combinatie kunnen bieden tussen de betrouwbaarheid van kwaliteit en de charme van design.
Ideaal voor gebieden zoals badinrichtingen en toeristische voorzieningen, maar ook voor privéomgevingen zoals zwembaden en tuinen, deze buitendouchekolom kan een perfect idee zijn om af te koelen tijdens warme en zonnige dagen, om jezelf te reinigen voordat je een duik neemt in het zwembad en , eenmaal vrijgegeven, om eventuele resterende chloor of andere chemische producten in het water te verwijderen. De praktische tijdgestuurde kraan zorgt ook voor nog meer functionaliteit door waterverspilling te beperken.

Kenmerken :

  • ronde douchekop met een diameter van 200 mm;
  • getimede kraan;
  • 1/2 "wateraansluiting;
  • gewicht 10 kg.
Let op : op aanvraag is het product ook verkrijgbaar in de zwarte uitvoering.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief