Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Selene papyrus moderne kristallen hanglamp Ø15 H 125cm

Code: PAPIRO 0383-1
€ 171,00

madein_italy

- +
Maatregelen
Ø15 H 125cm max
Levertijden
7 werkdagen van bestelling gemaakt * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Selene
Selene Papyrus moderne kristallen hanglamp Ø15 H 125cm, made in Italy
Papyrus
is een ongelooflijke collectie rijk en veelzijdig, dat alle soorten lampen verdeeld in verschillende variaties van de vorm, grootte en het aantal lichtbronnen verzamelt. De diffusor met een bepaalde vorm, is extra helder glas en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Voorbereid voor gebruik door 1 E27 70W gloeilamp (niet inbegrepen).

Product gemaakt in Italië.

Hun rustieke karakter van Selene lampen, kunt u aangepaste ontwerpen te vragen en op maat: vraag om een schatting clienti@viadurini.it

De lichtenergie wordt, dient niet alleen om te zien en te onderscheiden vormen, maar waar schepper van de ruimte. En 'Sinds 1969 Selene verlichting werkt dagelijks aan het licht objecten die niet alleen arredino omgevingen te creëren, maar maak unieke emoties aan uw dagelijkse ruimtes maken. De eigenaardige glas traditie van de Venetiaanse provincie was de basis van handwerk, handgemaakt met geduld en zorg doorgegeven van vader op zoon. De creaties zijn gericht op vorm en functie: het hele proces, vanaf de conceptie dell 'idee om de tekening op het vel papier tot aan de constructie van het gebouw, richt zich op het speciaal verslag dat de lampen wilt maken tussen het licht dat u wilt om te produceren, en de materialen gebruikt die het omringen en breken, is er niets aan het toeval overgelaten, maar elk element is onderzocht en geselecteerd met zorg om de grootst mogelijke welvaart te verzekeren.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies