Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
 • 0
 • 0

Set van 18 koffie- en theekopjes met suikerpot en porseleinen dienblad - Luzern

Code: LUCERNA
€ 414,00 € 642,00 -36%
inclusief BTW
- +
Materiaal
Limoges porselein
Maatregelen
Koffiekop: diameter 6,1 x H 6, capaciteit 9 cl, diameter schotel 11 cm; Theekop: diameter 9,4 x H 6 inhoud 18 cl, schotel diameter 14 cm; Ontbijtkopje: diameter 11 x H 7,2 capaciteit 18 cl, schotel diameter 17 cm; Suikerpot: 6,5 x 9,5 cm c
Kleur
Wit
Levertijden
10/15 werkdagen
Viadurini Kitchen

Servies van koffiekopjes, thee, ontbijt met suikerpot en schotel met een modern design in wit porselein, 20 stuks.

Service bestaande uit :
 • n.6 Koffiekop met schotel: diameter 6,1 x H 6 capaciteit 9 cl / schotel diameter 11 cm
 • n.6 Theekop met schotel: diameter 9,4 x H 6 capaciteit 18 cl / schotel diameter 14 cm
 • n.6 Ontbijtkop met schotel: diameter 11 x H 7,2 capaciteit 18 cl / schotel diameter 17 cm
 • n.1 Suikerpot: 6,5 x 9,5 cm / capaciteit 25 cl
 • n.1 Ovaal bord / dienblad: 26 cm
"Een goed ontworpen vorm moet prikkelen door zijn natuurlijkheid, begrepen worden in zijn helderheid en eenvoud."

Ervaar de cultuur van de tafel gemaakt van authentieke emoties, weerspiegeld in een puur wit, kies tussen creatieve en opwindende stijlen, tussen harmonieuze vormen in fijn porselein dat deze service biedt.
Het is een voorstel van artikelen die op een slimme manier traditie combineert met de moderniteit van lijnen en haar esthetiek, dankzij het voortdurende onderzoek van producten en concepten, om altijd een veilige en waardevolle keuze te garanderen.

Elk product is het resultaat van onderzoek naar stijl en het creatieve genie van exclusieve ontwerpers, om vervolgens te worden aangevuld met prestigieuze, nauwkeurige productie en constante en zorgvuldige kwaliteitscontroles. Zo ontstaan objecten met een verfijnde esthetische smaak en verfijnde details, die een sterke persoonlijkheid combineren met een moderne functionaliteit.

Kosmopolitische geest gecombineerd met eenvoud en frisheid van stijl zijn de sleutelwoorden van deze veelzijdige service met een aangenaam ongedwongen karakter, dat in elke situatie accenten zet, enthousiast over de grote verscheidenheid aan elementen en vormen. Het past in alle keukens en op alle tafels met zijn eenvoudige ziel, typisch voor een Scandinavische stijl die dankzij zijn gastvrije frisheid steeds meer toestemmingen verzamelt.

Sterke punten :
 • Kwaliteit : de multifunctionaliteit van de producten en de zorgvuldige studie van vormen, kleuren en materialen, stellen u in staat om een unieke mise en place te creëren die in staat is om meerdere ervaringen met smaak en stijl tot leven te brengen.
 • Design : het is een milieuvriendelijke lijn met ergonomische vormen.
 • Functionaliteit : elk item is stapelbaar , waardoor ruimte wordt bespaard.
 • Originaliteit : vormen die zijn ontworpen om de presentatie van de verschillende cursussen te verbeteren, gecreëerd door gebruik te maken van dertig jaar ervaring in professionele catering.
 • Veelzijdigheid : de producten zijn speciaal ontworpen om zich aan te passen aan elk type voedsel en omgeving, zodat ze zowel voor voorgerechten, voorgerechten, voorgerechten of desserts kunnen worden gebruikt, waardoor er ruimte is voor fantasie en creativiteit.

De kleur :
 • Doorschijnend en glad wit
Samenstelling :
 • De gerechten worden geproduceerd met geselecteerde Limoges-grondstoffen: een hoogwaardig hardpasta- porselein met een achttiende-eeuwse oorsprong. Het hoogwaardige keramische mengsel is samengesteld uit 50% kaolien terwijl het dubbel bakken (1000 ° temperatuur voor het "koekje" en 1380 ° voor de beglazing van het product) het porselein maximale sterkte en een zachte glans geeft .

Technische kenmerken:
 • Porselein is sterk en duurzaam en is gegarandeerd voor eindeloze vaatwasbeurten .
 • De keukenaccessoires voor koken zijn geschikt voor gebruik in de magnetron en traditionele oven .
 • De weerstand tegen slijtage, thermische schokken, ruimtebesparende stapelbaarheid en de langdurige glans van het email zijn enkele van de kenmerken van hoge kwaliteit , om met vertrouwen producten te kiezen.
 • Het gebruik van innovatieve productietechnieken , het gebruik van uniforme loodvrije email en kostbare grondstoffen vrij van schadelijke stoffen, zorgen voor betrouwbare kwaliteitsnormen. Alle gerechten worden geproduceerd in overeenstemming met de bepalingen over milieubeheer, milieubescherming en gezondheid, met ISO 9001 - ISO 6486-1-certificaten.

De laatst bekeken producten