Made in Italy

Slaapkamer met 4 elementen moderne meubels gemaakt in Italië - Eletta

  • Made in Italy
  • Code: ELETTA
€ 6.468,14 € 8.085,18 -20%
Materiaal Hout
Levertijden 30/45 werkdagen

Complete slaapkamer in moderne stijl made in Italy, luxe.

Complete slaapkamer bestaande uit 4 elementen volledig gemaakt in Italië . De samenstelling omvat een tweepersoonsbed met bedframe en voeten in mat mist gelakt hout en hoofdeinde bekleed met stof, 2 nachtkastjes met elk 2 lades en een ladekast met 4 lades in mat titanium gelakt hout bedekt met antraciet afgewerkt leer met bijpassende handgrepen . Het bed, de protagonist van de kamer, vertegenwoordigt een idee van meubilair dat voortkomt uit de eigentijdse herwerking van een retro-smaak door het gebruik van accessoires met zachte en essentiële lijnen die de slaapomgeving verrijken met een comfort en een welkom dat hoort bij een typische stijl uit het verleden. Om een eigentijds tintje te geven aan de ruimte is de keuze om leer te combineren met de andere gebruikte materialen, waardoor een originele esthetiek ontstaat en een unieke harmonie wordt gecreëerd in de privéruimtes.

De samenstelling van de kamer omvat "Afmetingen en aantal stuks" :
  • 1x bed (lattenbodem en matras niet inbegrepen) - L 186 x B 217 x H 95 cm (lattenbodem 160 x 200 cm);
  • 2x nachtkastjes - B 46,2 x D 42,2 x H 35,5 cm;
  • 1x ladekast - L 127,6 x B 60 x H 70,5 cm.
Het is een inrichtingsidee gecreëerd op basis van ambachtelijke waarden , om de uitmuntendheid en hoge kwaliteit te bereiken die typisch zijn voor Made in Italy , waar innovatieve ideeën en cultuur met elkaar verweven zijn ten gunste van de optimalisatie van processen en aandacht voor detail. Zo ontstaan functionele en verfijnde meubelen voor het slaapgedeelte.

NB : elk element maakt deel uit van een modulair en modulair systeem om oplossingen op maat te creëren. Ontdek het brede scala aan kleuren en afwerkingen en speciale processen die beschikbaar zijn om aan elke behoefte te voldoen.
Neem voor meer informatie contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief