Made in Italy

Stapelbare buitenbank van gegalvaniseerd staal Made in Italy - Celia

  • Made in Italy
  • Code: CELIA1
€ 804,35
Materiaal Staal
Levertijden 3/4 werkweken
Lengte (cm) 127
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 93

Stapelbare buitenbank met gegalvaniseerde stalen structuur 100% Made in Italy

Deze collectie versterkt de eenvoud van een van de meest klassieke decoratieve elementen voor buiten, geherinterpreteerd in een retro-design. Deze aanvulling is extreem resistent dankzij de kwaliteit van het materiaal , 100% gemaakt in Italië . De staalstructuur is versterkt door middel van een specifiek galvanisatieproces om ze bestand te maken tegen corrosieve en weersinvloeden.

Deze stapelbare bank is ontworpen om te genieten van volledige ontspanning tijdens momenten in de open lucht en is perfect om optimaal in te passen in contexten zoals tuinen, terrassen, veranda's of zwembaden.
De productie is volledig duurzaam omdat het afkomstig is van gerecycleerde materialen die geen enkele achteruitgang in hun mechanische eigenschappen vertonen.

Beschikbare kleuren :
  • oud grijs
  • reliëf wit
  • bronzen
  • Parelwit.
Gebruik en onderhoud : tijdens de winter is het raadzaam om het product op te slaan in gesloten, droge plaatsen om te voorkomen dat de vochtigheid condensatie veroorzaakt. Als de producten zich in een kustgebied bevinden, is het raadzaam om de oppervlakken om de twee à drie maanden te reinigen met delicate reinigingsmiddelen.

NB : zitkussen niet inbegrepen. Het is mogelijk om het in een breed scala van verschillende kleuren aan te vragen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief