Made in Italy

Stapelbare tuinstoel van metaal Made in Italy 2 stuks - Giuliana

  • Made in Italy
  • Code: GIULIANA
€ 541,92 € 677,40 -20%
Materiaal Metaal
Levertijden 30/40 werkdagen
Lengte (cm) 53
Diepte (cm) 54
Hoogte (cm) 83

Stapelbare tuinstoel van gelakt metaal Made in Italy, 2 stuks.

Buitenstoel volledig gemaakt in Italië in geverfd metaal met reliëf . De essentiële esthetiek wordt gekenmerkt door het specifieke draadweefsel dat de ergonomische vormen van de structuur op een harmonieuze en bochtige manier volgt, zich beter aanpast aan het silhouet van het lichaam om een maximaal comfortabele stoel te bieden in de versie met armleuningen waarmee u handhaven van een juiste houding en comfortabel . Een meubelstuk dat afkomstig is van een 100% Made in Italy ambachtelijk productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die een solide en resistent resultaat bieden.

Het elegante kleurengamma dat wordt voorgesteld, maakt het tot een bijzonder veelzijdige stoel, ideaal om uw buitenruimtes in te richten met een vleugje unieke stijl en een sterke moderne persoonlijkheid . De mogelijkheid om te stapelen onderstreept ook de functionele kant en maakt het een perfecte oplossing, ook voor contractomgevingen zoals bars en restaurants waar het essentieel is om ruimtes te kunnen optimaliseren wanneer de stoelen niet worden gebruikt.

Beschikbare afwerkingen:
  • reliëf brons;
  • reliëf wit;
  • reliëf grafiet.
Optioneel verkrijgbaar:
  • zonder armleuningen;
  • met armleuningen.
NB : voor meer comfort is het ook mogelijk om het zitkussen en het rugkussen in 3 verschillende kleuren te bestellen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief