Made in Italy

Tuindouche in verchroomd roestvrij staal met voetring Made in Italy - Modeo

  • Made in Italy
  • Code: MODEO
€ 2643,75 € 3304,69 -20%
Materiaal Roestvrij staal
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 11
Diepte (cm) 11
Hoogte (cm) 205

Kostbare tuindouche in verchroomd roestvrij staal, luxe artikel Made in Italy.

Buitendouche met structuur gemaakt van gepolijst AISI 316L roestvrij staal (dikte 2 mm). Uit de productie die volledig in Italië is gemaakt en uit de bijzondere aandacht voor detail, wordt een uiterst functioneel en elegant product geboren dat in staat is om elke buitenomgeving met persoonlijkheid te karakteriseren dankzij het essentiële maar impactvolle ontwerp.
Ideaal voor gebieden zoals badinrichtingen en toeristische voorzieningen, maar ook voor privéomgevingen zoals zwembaden en tuinen, deze buitendouchekolom kan een perfect idee zijn om af te koelen tijdens warme en zonnige dagen, om jezelf te reinigen voordat je een duik neemt in het zwembad en , eenmaal vrijgegeven, om eventuele resterende chloor of andere chemische producten in het water te verwijderen. Met de praktische voetwasser met beluchter kunt u zich extra verwennen en tegelijkertijd de functionele kant maximaliseren.
Door voor dit meubelstuk te kiezen, koopt u niet zomaar een simpele buitendouche, maar krijgt u een product van hoge waarde en tijdloze elegantie, dat in staat is om te trouwen met verfijnde stijlomgevingen waarin het nodig is om de esthetiek te verrijken met een verfijnde toets en met een kwalitatief hoogstaand product .

Kenmerken :
  • ronde douchekop met een diameter van 200 mm;
  • 2 progressieve mixers (warm / koud water);
  • voetwasser met beluchter;
  • 1/2 "wateraansluiting;
  • gewicht 10 kg.
Let op : op aanvraag is het product ook verkrijgbaar in de zwarte uitvoering.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief