Made in Italy

Uitschuifbare binnentafel van dennenhout met gevormde hoeken Made in Italy - Faramir

  • Made in Italy
  • Code: FARAMIR2
€ 1.968,53 € 2.460,66 -20%
Levertijden 30 werkdagen
Top materiaal Spar
Materiaal van de basis Massief hout

Uitschuifbare tafel voor binnen in Scandinavisch vurenhout met Made in Italy gevormde hoeken.

Uitschuifbare salontafel van geknoopt Scandinavisch sparrenhout met gevormde hoeken . De poten zijn gedraaid in massief hout en met elkaar verbonden door een band van massief hout . Het product is volledig gemaakt in Toscane met gebruik van hoogwaardige materialen en wordt geleverd met 2 verlengstukken van elk 50 cm waardoor het veelzijdig inzetbaar is.

Deze tafelcollecties presenteren producten met een exclusief ontwerp met behoud van een klassieke Toscaanse smaak die over de hele wereld gewild is. Desondanks zijn de producten eigentijds met behoud van een strikt ambachtelijk en traditioneel handmatig proces .
De kwaliteit van de materialen, de minutieuze controles en de tienjarige ervaring in de sector staan garant voor hoge kwaliteit en hoge betrouwbaarheid.
Alle tafels worden geleverd met een certificaat van echtheid , dat de gebruikte houtsoort en de herkomst bevestigt.

Afmetingen :
  • L 140 x B 90 x H 80;
  • B 160 x D 90 x H 80;
  • B 180 x D 90 x H 80.
Topkleur : bruin.
Basiskleur : meidoorn.

NB : Het blad en het onderstel zijn op aanvraag verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. De tafel is verkrijgbaar in andere maten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief