Made in Italy

Uitschuifbare tafel tot 240 cm met Laminam Top Made in Italy - Maltees

  • Made in Italy
  • Code: MALTESE
€ 1.551,97 € 1.939,97 -20%
Levertijden 30 werkdagen
Top materiaal Laminam keramiek
Materiaal van de basis Aluminium
Uitbreidingsmateriaal Hpl

Luxe eettafel met uitschuifbaar laminam blad en aluminium poten Made in Italy.

Eettafel gemaakt in Italië met laminam (porselein steengoed) blad met glazen steun en poten in epoxy gelakt aluminium in antracietkleurige afwerking. De bijzonderheid van dit product is de uitschuifbare bovenkant die een lengte van 240 cm kan bereiken, waardoor het het perfecte idee is voor diegenen die graag lunches en diners met vrienden organiseren en een oplossing nodig hebben die zowel functioneel als modern is en een prachtige harmonie met het omringende meubilair. Om zijn prachtige esthetiek te onderstrepen is het blad van laminam, een revolutionair keramisch oppervlak gemaakt met een mengsel van porselein en aardewerk waarmee u een blad kunt verkrijgen dat bestand is tegen oplosmiddelen, ontsmettingsmiddelen en reinigingsmiddelen, evenals krassen en diepe slijtage. Het is ook bijzonder eenvoudig en snel schoon te maken, waarbij het zijn eigenaardige kenmerken altijd onveranderd weet te houden. Het ontwerp wordt gekenmerkt door eenvoudige lijnen verrijkt met uiterst elegante texturen en afwerkingen die het tot een ideale oplossing maken om uw ruimtes met stijl en persoonlijkheid te voltooien, functionaliteit en een exclusieve esthetiek in één artikel te verkrijgen.

Beschikbare topafwerkingen:
  • Savoye steen met zwarte porfier extensions;
  • focos zout met uitbreidingen cimant as;
  • focos aarde met Cimant grijze extensions;
  • witte beeldhouwwerken met witte beeldhouwwerken.
Beschikbare maten:
  • B 138/178/218 x D 90 x H 76,5 cm;
  • L 160/200/240 x D 90 x H 76,5 cm.
NB : het tafelblad en onderstel zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende afwerkingen. De continuïteit van de nerf tussen de bovenkant en de extensie is niet gegarandeerd
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief