Made in Italy

Venetiaanse glazen kroonluchter met 9 lampjes, handgemaakt in Italië - Diamonique

  • Made in Italy
  • Code: DIAMONIQUE
€ 3.483,21 € 4.354,02 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 56
Diepte (cm) 56
Hoogte (cm) 146

Handgemaakte 9-lichts kroonluchter in blauw Venetië-glas en metaal, gemaakt in Italië.

Kroonluchter met 9 lampen, handgemaakt in Italië in Venetië met een blauwe afwerking van glas en gepolijste chromen metalen details. Een idee van verlichting samengesteld uit wulpse linten en ongebruikelijke texturen die zijn esthetische originaliteit en een gevoel van dynamiek geven . Dankzij het excentrieke en verfijnde ontwerp en de metalen inzetstukken die contrast creëren met het glas, is een exclusieve kroonluchter geboren die in staat is om elke omgeving met een vleugje lichtheid te karakteriseren en een prachtig lichtspel tot leven te brengen.

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, gaat samen met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lamp (niet inbegrepen) : 9 x MAX 40W G9

NB : de kroonluchter het is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief