Made in Italy

cirkelvormige brander van bio-ethanol verzonken handleiding Griff 4

  • Made in Italy
  • Code: GRIFF 4
€ 189,63 € 237,04 -20%
Maatregelen Breedte 7 cm x hoogte 9,3 cm x Diepte 7,7 cm x Gewicht 0,7 kg
Levertijden 7/10 werkdagen
Circulaire brander van bio-ethanol verzonken handleiding Griff 4
Griff 4 is een cirkelvormige brander handleiding verzonken. Het hart van Viadurini Collection Fire producten wordt vertegenwoordigd door een verzameling van roestvrij staal branders, waaronder Griff 4.
Deze brander is een oplossing innovatieve esthetiek en technologisch hoogwaardige, kunnen aanpassen aan de inrichting van uw huis.
Griff 4 kunnen worden ingevoegd in elke omgeving, waardoor het meer emotionele en warm. Deze prachtige ronde handleiding brander is gemaakt van geborsteld roestvrij staal en is geschikt om te worden ingebed in een traditionele open haard of ruimtes gecreëerd binnenkant van meubels en accessoires.
Ze hebben aanpassing en manuele uitschakeling.
De onderscheidende kenmerken van deze fantastische brander, dat noch zijn bepalend voor de grote betekenis heeft betrekking op het vermogen om niet rook en dampen en geen schoorsteen nodig hebben, als volstrekt ecologische.

Opmerking: U kunt de verbrander metalen maatregel ontvangen. Om meer informatie te ontvangen op: clienti@viadurini.it

Kenmerken van de brander Griff 4:
- Handmatig cirkelvormige brander
- geborsteld roestvrij staal
- Duur 2,5 uur
- Hitte 0,7 kW
- Bioethanol Fuel
- Maximale belasting L 0:25
- Consumptie 0,1 L / h
- Finish: geborsteld roestvrij staal
- Geen schoorsteen
- Geen dampen en geuren
- Geen onderhoud
- Ecologische brandstof

Viadurini Collection Fire is een collectie die unieke en zeer mooie meubels creëert. Water, vuur, staal, glas, marmer en keramische materialen zijn aanwezig in het leven van elke dag, die zijn verenigd in deze fantastische producten. Viadurini Fire Collection, gedreven door de passie voor design en de waarde van Made in Italy, geeft leven aan deze nieuwe collectie kenmerkt zich door een sterke emotionele connotatie.
Haarden die niet rook en dampen produceren en vereisen geen schoorsteen. Deze haarden vormen een esthetische en innovatieve oplossing voor woninginrichting. Ze zijn milieuvriendelijk en vereisen geen onderhoud, omdat op bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Viadurini Collection Fire, dankzij de nieuwe collectie kan elke ruimte in een plaats van opwinding, ontspanning en welzijn, het creëren van de juiste sfeer voor elke gelegenheid.
Email Newsletter
Nieuwsbrief