Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Biocamino Modern Muur bio-ethanol aan Joseph vlam vorm

Code: JOSEPH
€ 1.304,00
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
Breedte 50 cm x H.76 cm x diepte 15 cm x 10 Gewicht Kg
Levertijden
5 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Viadurini Fire Design
Biocamino Modern Muur bio-ethanol aan Joseph vlam vorm
Joseph is een fantastische biocamino Wall, een origineel ontwerp, elegant en verfijnd, geschikt om het belang van de binnenlandse brand te herontdekken.
De vorm lijkt op de omtrek van een minimale vlam, elegant en modern met daarin een hoog vuur hart. Eenvoudig toe te passen, wordt het direct aan de muur bevestigd, zoals een foto, maar in tegenstelling tot het, is een werk in continue beweging die persoonlijkheid geeft aan het milieu. esthetische en functionele onderscheidend kenmerk van dit object is dan zijn grootse vorm, uniek in zijn soort.
Joseph is een product werkelijk uniek en fascinerende natuurgebieden effect. Geschikte, dankzij zijn lichtheid en esthetiek om de grootte kenmerken, in elke omgeving, zonder monopoliseren hun uiterlijk te leveren.
Gekenmerkt door een geschilderde staalstructuur poeder, Joseph is voorzien van een cirkelvormige branderhandleiding Griff 8 duur 3h calorisch vermogen 2.0 kW.
Joseph is een biocamino met primair decoratieve, handgemaakte: lassen met de hand langs de gehele omtrek met flexibele circulatie hand lassen, handmatig schuren, lakken met epoxy zwarte lak bij hoge temperaturen.
Verfijnde, elegante, sculpturale, de biocamino Joseph slaagt met zijn perfect en gebogen vorm voor een ontspannen en aangename warmte in omgevingen waar het wordt geplaatst inboezemen.
De voornaamste bijzonderheid van deze open haard ligt in de eigenschap van rook en dampen, in aanvulling op afvoerkanaal nodig. Ecologische open haard die geen onderhoud nodig heeft, zoals gevoed bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Het brengt je ook een vleugje warmte en stijl in uw huis!

kenmerken:
- Structuur in gelakt staal
- circulaire brander Griff 8. Duur 3h.
- Series 2,0 kW
- Brandstof milieuvriendelijke bio-ethanol
- Finish zwart gelakt staal poeder
- Geen schoorsteen
- Geen dampen en geuren
- Geen onderhoud

Burner Kenmerken Griff 8:
- Handmatig brander
- geborsteld roestvrij staal
- Duur 3 uur
- Series 2,0 kW
- Bioethanol Fuel
- Maximale belasting 0.8L
- verbruik 0,25 liter / h

Viadurini Collection Fire is een collectie die unieke en zeer mooie meubels creëert. Water, vuur, staal, glas, marmer en keramische materialen zijn aanwezig in het leven van elke dag, die zijn verenigd in deze fantastische producten. Viadurini Fire Collection, gedreven door de passie voor design en de waarde van Made in Italy, geeft leven aan deze nieuwe collectie kenmerkt zich door een sterke emotionele connotatie.
Haarden die niet rook en dampen produceren en vereisen geen schoorsteen. Deze haarden vormen een esthetische en innovatieve oplossing voor woninginrichting. Ze zijn milieuvriendelijk en vereisen geen onderhoud, omdat op bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Viadurini Collection Fire, dankzij de nieuwe collectie kan elke ruimte in een plaats van opwinding, ontspanning en welzijn, het creëren van de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten