Made in Italy

Biocamino Modern Muur bio-ethanol aan Joseph vlam vorm

  • Code: JOSEPH
€ 1.545,28 € 1.817,98 -15%
Maatregelen Breedte 50 cm x h. 76 cm x diepte 15 cm x gewicht 10 kg
Levertijden 7/10 werkdagen
Moderne bio-ethanol wandhaard in de vorm van een vlam Joseph
Joseph is een fantastische bio-wandhaard, met een origineel, elegant en verfijnd ontwerp, geschikt om het belang van vuur in huis te herontdekken.
De vorm doet denken aan het silhouet van een minimale, elegante en moderne vlam die een hart van levend vuur omsluit. Eenvoudig aan te brengen, het is als een schilderij direct aan de muur bevestigd, maar in tegenstelling tot het is het een constant bewegend werk dat persoonlijkheid geeft aan de omgeving. Het kenmerkende esthetische en functionele element van dit object is dan ook de fantastische vorm, uniek in zijn soort.
Joseph is een product met een echt bijzonder en fascinerend scenisch effect. Geschikt, dankzij zijn kenmerken van esthetische lichtheid en afmetingen, om elke omgeving in te richten zonder zijn uiterlijk te monopoliseren.
Gekenmerkt door een gepoedercoate stalen structuur, is Joseph compleet met een Fibra 12 ronde brander met een brandduur van 3/4 uur en een verwarmingsvermogen van 1,8 kW.
Joseph is een biohaard met een voornamelijk decoratieve functie , met de hand gemaakt : handlassen langs de hele omtrek, handlassen met een flexibele slang, handschuren, ovenverven met zwarte epoxyverf bij hoge temperaturen.
De verfijnde, elegante, sculpturale biohaard Joseph slaagt er met zijn perfecte en golvende vorm in om een ontspannende en aangename warmte te creëren in de omgevingen waarin hij wordt geplaatst.
De belangrijkste bijzonderheid van deze open haard ligt in de eigenschap dat hij geen dampen en dampen produceert , naast het feit dat er geen schoorsteen nodig is. Ecologische haard die geen onderhoud nodig heeft , omdat hij werkt op bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Breng ook een vleugje warmte en stijl in huis!

Kenmerken:
- Structuur in gepoedercoat staal
- Ronde brander Fibra 12. Duur 3/4 uur.
- Verwarmingsvermogen 1,8 kW
- Ecologische bio-ethanolbrandstof
- Zwarte gepoedercoate stalen afwerking
- Geen schoorsteen
- Geen dampen en geuren
- Geen onderhoud

Kenmerken brander Fibra 12:
- Structuur in gesatineerd roestvrij staal
- Duur 3/4 uur
- Verwarmingsvermogen 1,8 kW
- Bio-ethanol brandstof
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW