Made in Italy

Vintage vrijstaand bad met voeten, in gietijzer - Nadine

  • Made in Italy
  • Code: NADINE
€ 8.144,69
Materiaal gietijzer
Maatregelen L 180x P 77 x H 79 cm
Levertijden 4 werkweken

Vrijstaand bad in vintage stijl met Nadine-voeten van gietijzer, 100% gemaakt in Italië.

Het bad is altijd synoniem geweest voor comfort en ontspanning : om te regenereren na een intense dag op het werk, is het ideaal om te genieten van een warm en ontspannend bad. De keuze voor dit complement moet worden geleid door aspecten zoals comfort en bruikbaarheid, zonder het ontwerp te verwaarlozen. Wanneer de ruimte het toelaat, kan de installatie van een vrijstaand bad de omgeving onmiddellijk transformeren, waardoor het een verfijnd uiterlijk krijgt.

Nadine is een stevig vrijstaand bad, handgemaakt in Italië met materialen van topkwaliteit . Het heeft 4 elegante gietijzeren poten. Dankzij het klassieke en charmante ontwerp is het perfect om de badkamer met een luxueuze en verfijnde stijl in te richten.

NB: specificeer altijd de kraangaten indien nodig.
De voeten zijn verkrijgbaar in andere afwerkingen en de badkuip is verkrijgbaar in andere RAL-kleuren: neem voor informatie en / of offertes contact met ons op via het formulier " Informatie aanvragen ".
Kranen, sifon en accessoires zijn niet inbegrepen in de prijs. Als u ze wilt kopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aanvankelijk werd de badkamer beschouwd als een marginale thuisomgeving met een puur functioneel karakter. Tegenwoordig is het daarentegen een integraal onderdeel van het ontwerp van de huizen en wordt speciale aandacht besteed aan de inrichting van deze kamer. Het is daarom met name belangrijk om functionele aanvullingen te kiezen , maar tegelijkertijd een sterke bijdrage te leveren aan het decoratieve niveau.

We kunnen u alle gecoördineerde badkamermeubels van dezelfde lijn , vaas, bidet, wastafel / wastafelconsole, kranen, enz. Leveren. Neem contact met ons op om uw exclusieve badkamer gemaakt in Italië te creëren.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief