Made in Italy

Vrijstaande cirkelvormige boekenkast in extra helder glas en geborsteld zwart - Marco

  • Made in Italy
  • Code: MARCO1
€ 11442,53 € 12713,93 -10%
Materiaal glas en plaatwerk
Levertijden 30 werkdagen
Lengte (cm) 177
Diepte (cm) 40
Hoogte (cm) 167

Vrijstaande boekenkast in de woonkamer van extra helder glas, luxe item made in Italy.

Deze boekenkast voor de woonkamer wordt gekenmerkt door zijn unieke en ongelooflijk elegante ontwerp, gemaakt met zijkanten en planken volledig in extra helder glas.
Zijn eigenaardigheid bestaat uit de in elkaar grijpende structuur van dun plaatstaal met een ronde vorm in een geborstelde zwarte afwerking die integreert met de compositie en een effect van extreme verfijning en geometrie geeft.
Handgemaakt in Italië met hoogwaardige materialen , het is een vrijstaand accessoire dat moderniteit en klasse aan de omgeving kan geven.

Dit elegante materiaal wordt de hoofdrolspeler van het milieu, in een combinatie van de Italiaanse ambachtelijke traditie en moderne en hedendaagse innovatie.

De creatie in gelast glas , met behulp van zeer dikke glasplaten, is het resultaat van een uniek proces dat extreme precisie vereist en dat het mogelijk maakt om zeer resistente structuren te verkrijgen, vooral in de voegen, die volledig transparant blijven dankzij speciale lijmen.
Glas vertegenwoordigt een van de edelste en oudste materialen, omdat het in staat is zijn perfectie in de loop van de tijd onveranderd te behouden, maar ook ecologisch en fascinerend is.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro