Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Spiegelontwerp van Vintage en Moderne Stijl

Wandspiegels en vloerspiegels van authentiek modern design en klassiek gemaakt in Italië.

Onze medewerkers hebben het beste Italiaanse ontwerp geselecteerd om de muren van uw huis met stijl te versieren. Je zult aan alle smaken voldoen, ontdek onze online catalogus met onze beste voorstellen.

Kies tussen ons spiegelontwerp met klassieke ovale of rechthoekige vormen om uw muren een beetje licht te geven. Goud en zilver voegen een vleugje koninklijkheid toe aan uw kamer, waardoor het elegant en vol charme is. De klassieke stijl om je huis te decoreren.
Voor degenen die in plaats daarvan houden van moderne stijl en originaliteit hebben we spiegels met originele vormen met geschreven of sprookjesvormige vorm om onze klanten de ruimte te geven aan de verbeelding. Bloemen en tao-symbool met ivoor en bamboe afwerking zijn slechts enkele voorbeelden van spiegels die wij aanbieden.

Elk voorgesteld item, elke spiegel die u in de catalogus vindt, heeft een verhaal dat van u kan worden als u vandaag de gelegenheid hebt om het te kopen om uw huis een comfortabele en gastvrije omgeving voor u en uw gasten te maken. Viadurini behandelt de beste designspiegels tegen de beste prijzen op het web met onze exclusieve collecties Viadurini Decor en Viadurini Living Collection. Neem bij twijfel of voor meer informatie contact met ons op via chat, ons e-mailadres of door ons te bellen op het telefoonnummer op de site.